Oče je po smrti hčerke prekolesaril 2.000 kilometrov, nato se je zgodil čudež

Izguba otroka je najhujša stvar, s katero se morajo spoprijeti starši. Z njo se je soočil tudi Bill Conner, ki je izugbil komaj 20-letno hčerko Abbey. Ta je umrla zaradi zastrupitve z alkoholom, njena izguba pa je za seboj pustila veliko bolečine.

Kljub temu, da se je za Abbeyino družino zgodba končala tragično, se je za neko drugo družino končala srečno.

Abbey je bila vpisana na seznam darovalke organov, njeno srce pa je dobil 21-letni Lonmouth Jack Jr., ki je bil hudo bolan. Ostalo mu bi le še 10 dni življenja, če ne bi dobil ustreznega darovalca srca. Potreboval je velik čudež in tak čudež se je tudi zgodil!

Zdravniki so mu takrat dejali, da so zanj našli ustrezno srce, operacija pa je bila uspešna.


FOTO: Tako je izgledala preminula Abbey

Čez nekaj časa je Abbeyjin oče Bill dobil informacijo, da je njegova preminula hči z darovanjem organov življenje rešila štirim ljudem, vključno z Jackovim. Oče si je takrat v solzah želel le eno - da bi spoznal fanta, ki nosi srce njegove hčerke. Slišal se je s starši Jacka, nato pa krenil na pot. A Bill ni želel sesti v avtomobil ali na letalo - v čast njegovi hčerki je sedel na kolo in prekolesaril dobrih 2.000 kilometrov, da bi se tam srečal z Jackom in njegovo družino.Srečanje je bilo zelo ganljivo, manjkalo ni niti objemov in solza. Najbolj čustve trenutek pa se je zgodil, ko je Bill končno zaslišal utrip srca hčerke, pa četudi v telesu nekoga drugega. Sam pravi, da je bilo to zanj najlepše darilo, ki bi si ga kadarkoli v življenju lahko želel. Obisk Jacka mu je dal vedeti, da je Abbey na nek način še vedno med njimi.Poglejte si, kako ganljivi so bili prizori, ko se je Bill prvič srečal z Jackom, ki je nosil srce njegove pokojne hčerke!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Madona, kako lepa je bila Abbey. Upam, da bo poba z njenim srcem življenje, ki mu ga je podarila, preživel pošteno in častno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Grozljivka na cesti pri Idriji: Motorist se je smrti izognil za mišjo dlakoSebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"VIDEO: Nesrečo na Jesenicah posnela kamera: Tako je Corvetta trčila v avtošolo!Hodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVoznik s prestižnim Mclarnom prehiteval stoječa vozila, nato dobil lekcijoPsička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeUmrl je Davo Karničar: Posnetek njegovega življenja ti bo naježil kožo!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Deklico s srebrnimi očmi so ob rojstvu vsi zapustili, nato se je zgodil čudežNekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!SMEH: Kuža ni mogel mimo železne ograje: To je prizor, ki nasmeje do solz!Na avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznikaVIDEO: Pred mamo je uničil telefon in ga vrgel v bazen: Želel si je nov iPhone!VIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeKakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehiKamere policistov posnele nemogoče: Ženska jim je ukradla policijsko vozilo!Med potapljanjem doživel šok: Pričakala ga je 7 metrov dolga anakonda!10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!