Oče je po smrti hčerke prekolesaril 2.000 kilometrov, nato se je zgodil čudež

Izguba otroka je najhujša stvar, s katero se morajo spoprijeti starši. Z njo se je soočil tudi Bill Conner, ki je izugbil komaj 20-letno hčerko Abbey. Ta je umrla zaradi zastrupitve z alkoholom, njena izguba pa je za seboj pustila veliko bolečine.

Kljub temu, da se je za Abbeyino družino zgodba končala tragično, se je za neko drugo družino končala srečno.

Abbey je bila vpisana na seznam darovalke organov, njeno srce pa je dobil 21-letni Lonmouth Jack Jr., ki je bil hudo bolan. Ostalo mu bi le še 10 dni življenja, če ne bi dobil ustreznega darovalca srca. Potreboval je velik čudež in tak čudež se je tudi zgodil!

Zdravniki so mu takrat dejali, da so zanj našli ustrezno srce, operacija pa je bila uspešna.


FOTO: Tako je izgledala preminula Abbey

Čez nekaj časa je Abbeyjin oče Bill dobil informacijo, da je njegova preminula hči z darovanjem organov življenje rešila štirim ljudem, vključno z Jackovim. Oče si je takrat v solzah želel le eno - da bi spoznal fanta, ki nosi srce njegove hčerke. Slišal se je s starši Jacka, nato pa krenil na pot. A Bill ni želel sesti v avtomobil ali na letalo - v čast njegovi hčerki je sedel na kolo in prekolesaril dobrih 2.000 kilometrov, da bi se tam srečal z Jackom in njegovo družino.Srečanje je bilo zelo ganljivo, manjkalo ni niti objemov in solza. Najbolj čustve trenutek pa se je zgodil, ko je Bill končno zaslišal utrip srca hčerke, pa četudi v telesu nekoga drugega. Sam pravi, da je bilo to zanj najlepše darilo, ki bi si ga kadarkoli v življenju lahko želel. Obisk Jacka mu je dal vedeti, da je Abbey na nek način še vedno med njimi.Poglejte si, kako ganljivi so bili prizori, ko se je Bill prvič srečal z Jackom, ki je nosil srce njegove pokojne hčerke!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Madona, kako lepa je bila Abbey. Upam, da bo poba z njenim srcem življenje, ki mu ga je podarila, preživel pošteno in častno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!