Oče je po smrti hčerke prekolesaril 2.000 kilometrov, nato se je zgodil čudež

Izguba otroka je najhujša stvar, s katero se morajo spoprijeti starši. Z njo se je soočil tudi Bill Conner, ki je izugbil komaj 20-letno hčerko Abbey. Ta je umrla zaradi zastrupitve z alkoholom, njena izguba pa je za seboj pustila veliko bolečine.

Kljub temu, da se je za Abbeyino družino zgodba končala tragično, se je za neko drugo družino končala srečno.

Abbey je bila vpisana na seznam darovalke organov, njeno srce pa je dobil 21-letni Lonmouth Jack Jr., ki je bil hudo bolan. Ostalo mu bi le še 10 dni življenja, če ne bi dobil ustreznega darovalca srca. Potreboval je velik čudež in tak čudež se je tudi zgodil!

Zdravniki so mu takrat dejali, da so zanj našli ustrezno srce, operacija pa je bila uspešna.


FOTO: Tako je izgledala preminula Abbey

Čez nekaj časa je Abbeyjin oče Bill dobil informacijo, da je njegova preminula hči z darovanjem organov življenje rešila štirim ljudem, vključno z Jackovim. Oče si je takrat v solzah želel le eno - da bi spoznal fanta, ki nosi srce njegove hčerke. Slišal se je s starši Jacka, nato pa krenil na pot. A Bill ni želel sesti v avtomobil ali na letalo - v čast njegovi hčerki je sedel na kolo in prekolesaril dobrih 2.000 kilometrov, da bi se tam srečal z Jackom in njegovo družino.Srečanje je bilo zelo ganljivo, manjkalo ni niti objemov in solza. Najbolj čustve trenutek pa se je zgodil, ko je Bill končno zaslišal utrip srca hčerke, pa četudi v telesu nekoga drugega. Sam pravi, da je bilo to zanj najlepše darilo, ki bi si ga kadarkoli v življenju lahko želel. Obisk Jacka mu je dal vedeti, da je Abbey na nek način še vedno med njimi.Poglejte si, kako ganljivi so bili prizori, ko se je Bill prvič srečal z Jackom, ki je nosil srce njegove pokojne hčerke!
0
JeklenaPest
Pred 20 tedni
Madona, kako lepa je bila Abbey. Upam, da bo poba z njenim srcem življenje, ki mu ga je podarila, preživel pošteno in častno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke