Oče je po smrti hčerke prekolesaril 2.000 kilometrov, nato se je zgodil čudež

Izguba otroka je najhujša stvar, s katero se morajo spoprijeti starši. Z njo se je soočil tudi Bill Conner, ki je izugbil komaj 20-letno hčerko Abbey. Ta je umrla zaradi zastrupitve z alkoholom, njena izguba pa je za seboj pustila veliko bolečine.

Kljub temu, da se je za Abbeyino družino zgodba končala tragično, se je za neko drugo družino končala srečno.

Abbey je bila vpisana na seznam darovalke organov, njeno srce pa je dobil 21-letni Lonmouth Jack Jr., ki je bil hudo bolan. Ostalo mu bi le še 10 dni življenja, če ne bi dobil ustreznega darovalca srca. Potreboval je velik čudež in tak čudež se je tudi zgodil!

Zdravniki so mu takrat dejali, da so zanj našli ustrezno srce, operacija pa je bila uspešna.


FOTO: Tako je izgledala preminula Abbey

Čez nekaj časa je Abbeyjin oče Bill dobil informacijo, da je njegova preminula hči z darovanjem organov življenje rešila štirim ljudem, vključno z Jackovim. Oče si je takrat v solzah želel le eno - da bi spoznal fanta, ki nosi srce njegove hčerke. Slišal se je s starši Jacka, nato pa krenil na pot. A Bill ni želel sesti v avtomobil ali na letalo - v čast njegovi hčerki je sedel na kolo in prekolesaril dobrih 2.000 kilometrov, da bi se tam srečal z Jackom in njegovo družino.Srečanje je bilo zelo ganljivo, manjkalo ni niti objemov in solza. Najbolj čustve trenutek pa se je zgodil, ko je Bill končno zaslišal utrip srca hčerke, pa četudi v telesu nekoga drugega. Sam pravi, da je bilo to zanj najlepše darilo, ki bi si ga kadarkoli v življenju lahko želel. Obisk Jacka mu je dal vedeti, da je Abbey na nek način še vedno med njimi.Poglejte si, kako ganljivi so bili prizori, ko se je Bill prvič srečal z Jackom, ki je nosil srce njegove pokojne hčerke!
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Madona, kako lepa je bila Abbey. Upam, da bo poba z njenim srcem življenje, ki mu ga je podarila, preživel pošteno in častno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo