Oče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!

Na spletu smo našli čudovit video posnetek, ki si brez dvoma zasluži vaš ogled. V njem je moč videti malo deklico po imenu Pia, ki ima v rokah prav posebno darilo - plišastega medvedka, ki ji ga je podaril njen oče.

Plišasti medvedek pa ni navaden, saj v sebi skriva inovativno presenečenje, ki ga je za svojo deklico pripravil oče.

Ko je oče Drew izvedel, da bo moral za osem dolgih mesecev odpotovati na drug konec sveta, je takoj vedel, kaj pripraviti za njegovo hčerko. Malčici je kupil plišastega medvedka, nato pa ga predelal tako, da je vanj vstavil svoj glas.

Medvedka je predal njegovi ženi, nato pa ji dejal, da ga lahko Pia odpre šele po mesecu dni.

Čas je hitro tekel, po enem mesecu pa je mati svoji hčerki predala darilo očeta. Hitro je pritisnila na rokico medvedka, iz njega pa je bilo slišati glas očeta: "Živjo P., rad te imam. Kmalu se vidiva!"

Ko boste videli, kakšen je bil njen odziv, bo tudi vam obraz prekril iskren nasmešek. To je brez dvoma dokaz, da je mala Pia očkova deklica!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Vegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilPozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeVIDEO: To je grozljivka, ki so ji bili na avtocesti priča hrvaški gasilciTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehSimon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogePijan voznik je zapeljal na njegov pas, voznik tovornjaka mu je dal lekcijoVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Štiriletna deklica zapela hit Petra Graša, posnetek je senzacija na spletuSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Zmago Jelinčič spet brez dlake na jeziku: "Vedno večji gnoj je to!"VIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!VIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!VIDEO: Šok za Slovenca na Cresu! Njegov avtomobil je končal v morjuPeljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemParaolimpijcu med tekom odpadla proteza, nato je navdušil s svojim dejanjemBalerina na ameriškem talentu šokirala sodnike! Nihče ni pričakoval take točke