Oče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!

Na spletu smo našli čudovit video posnetek, ki si brez dvoma zasluži vaš ogled. V njem je moč videti malo deklico po imenu Pia, ki ima v rokah prav posebno darilo - plišastega medvedka, ki ji ga je podaril njen oče.

Plišasti medvedek pa ni navaden, saj v sebi skriva inovativno presenečenje, ki ga je za svojo deklico pripravil oče.

Ko je oče Drew izvedel, da bo moral za osem dolgih mesecev odpotovati na drug konec sveta, je takoj vedel, kaj pripraviti za njegovo hčerko. Malčici je kupil plišastega medvedka, nato pa ga predelal tako, da je vanj vstavil svoj glas.

Medvedka je predal njegovi ženi, nato pa ji dejal, da ga lahko Pia odpre šele po mesecu dni.

Čas je hitro tekel, po enem mesecu pa je mati svoji hčerki predala darilo očeta. Hitro je pritisnila na rokico medvedka, iz njega pa je bilo slišati glas očeta: "Živjo P., rad te imam. Kmalu se vidiva!"

Ko boste videli, kakšen je bil njen odziv, bo tudi vam obraz prekril iskren nasmešek. To je brez dvoma dokaz, da je mala Pia očkova deklica!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo