Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!

Za veliko navdušenja je na spletu poskrbel ganljiv video posnetek, pri katerem se je oče na poroki hčerke odločil za prav posebno presenečenje.

Njegov nastop si je samo na YouTube omrežju do danes ogledalo že skoraj pol milijona gledalcev z vsega sveta.

Pred nekaj leti je bila nevesta v posnetku udeležena v zelo hudi prometni nesreči. Zaradi posledic ni mogla govoriti, s starši in prijatelji pa se je sprva sporazumevala z znakovnim jezikom, saj ga je znala že od prej.

Predvsem očetu je znakovni jezik predstavljal veliko težav, zato so komunikacijo poenostavili. Sporočila so pisali na belo tablo, nekaj let po okrevanju pa je sledila poroka.

Oče je za nevesto pripravil čudovit nastop. Ko se je v ozadju predvajala pesem "I Loved Her First", ki jo je leta 2006 svetu predstavila glasbena skupina Heartland, je besedilo "pel" z znakovnim jezikom. Presenečenje je nevesto ganilo do solz, video posnetek pa bo zagotovo tudi vam polepšal dan.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Haski prvič poskusil limeto: Njegov odziv je doza smeha!Božična reklama, ki je te dni ganila Slovenijo: Ste jo že videli?Slovenec si je privoščil ženo: To je storil, ko se je stopila na tehtnico!Nika Zorjan navdušila Slovence: To je njena nova božična pesem!Slovenijo obkroža posnetek, kako premagati virus: Poglej, kaj moramo storiti!Jelko Kacin udaril mimo, pošteno se je uštel med novinarsko konferencoŠtirje kitaristi zaigrali "Tears In Heaven", nastop na spletu podira rekordeTilen Artač zapel kot Challe Salle: Parodija je nasmejala Slovence!Štirje dečki zapeli krščansko pesem: Njihov nastop ima že 3 milijone ogledov!Učinkovita past za ose in sršeneVIDEO: Prizor kot iz filma: Tako so pred redarji bežali otroci v Kranju!Prizor, ki so mu bili priča reševalci med nesrečo na ljubljanski obvozniciSMEH: Denis Avdić si je privoščil Janšo: To je njegovo pismo Božičku!Očeta ob vrnitvi z dela preplavila čustva: Hčerki sta mu kupili pasjega mladička!Moški v prazni cerkvi zapeli Hallelujah: Njihov nastop je balzam za dušo!Zlatko skesano pred kamero: "Gospod Krek, globoko se vam opravičujem!"Najstnica blestela na ulici: Prisluhni, kako je zapela uspešnico "I Will Survive"Pilot v oblaku izgubil občutek, skoraj bi treščil ob tlaOsemletni genij iz Rusije zaigral Bacha, boljše od samega Bacha!Izdelal je čudovito posodo iz bambusa in smole: Končni rezultat jemlje sapo!Fantje iz Afrike navdušili z nastopom: Njihovo petje ti naježi kožo!Moški skočil v deročo reko: Tako je življenje rešil nemočnemu teličku!Ribič na razburkanem morju skakal na ladji: Tako je premagal gravitacijo!11-letna deklica rešila malega morskega psa, ki je obtičal ob obaliModerna pritlična družinska hiša v Ljubljani, ki s svojo podobo jemlje sapo