Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!

Za veliko navdušenja je na spletu poskrbel ganljiv video posnetek, pri katerem se je oče na poroki hčerke odločil za prav posebno presenečenje.

Njegov nastop si je samo na YouTube omrežju do danes ogledalo že skoraj pol milijona gledalcev z vsega sveta.

Pred nekaj leti je bila nevesta v posnetku udeležena v zelo hudi prometni nesreči. Zaradi posledic ni mogla govoriti, s starši in prijatelji pa se je sprva sporazumevala z znakovnim jezikom, saj ga je znala že od prej.

Predvsem očetu je znakovni jezik predstavljal veliko težav, zato so komunikacijo poenostavili. Sporočila so pisali na belo tablo, nekaj let po okrevanju pa je sledila poroka.

Oče je za nevesto pripravil čudovit nastop. Ko se je v ozadju predvajala pesem "I Loved Her First", ki jo je leta 2006 svetu predstavila glasbena skupina Heartland, je besedilo "pel" z znakovnim jezikom. Presenečenje je nevesto ganilo do solz, video posnetek pa bo zagotovo tudi vam polepšal dan.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!