Oče slepemu avtističnemu sinu polepšal dan, to sta počela v Subaruju STI

Trenutki, ki jih preživimo z družino in tistimi, ki jih imamo najraje, so enostavno neprecenljivi.

Največkrat nam v spominu ostanejo za vse življenje, za vse življenje pa bo v spominu ostal trenutek tudi slepemu avtističnemu dečku, ki mu je izjemni oče preteklo leto izpolnil eno izmed želja.

Video posnetek je na spletu že prava uspešnica, prizor pa bo vsakemu izmed nas na obraz privabil nasmešek.

Omar Chavez je oče avtističnega in slepega fanta, sam pa si lasti športni avtomobil Subaru WRX STI. Nad avtomobilom je navdušen tudi njegov sin, nekega dne pa ga je prosil, če bi lahko med vožnjo sam menjeval prestave. Oče je njegovi želji seveda ugodil, simpatične trenutke pa posnel na kamero v vozilu.

Slepemu avtističnemu sinu se je ob tem dejanju na obrazu narisal velik in iskren nasmešek, video posnetek pa je mnogim širom sveta dal vedeti, da je sreča v majhnih stvareh.

Ko boste videli, kakšna je bila reakcija sina z avtizmom ob njegovi uresničeni prošnji, se bo tudi vam na obraz prikradel nasmešek. To so tisti trenutki, ki si jih je resnično vredno ogledati!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal