Oče za pokojnega Viljema Julijana predstavil novo pesem "Še živim"

Glasbenik SoulGreg Artist je izdal novo skladbo z naslovom "Še živim," za katero je posnel tudi osebnoizpovedni videospot.

Pesem je tudi naslovna skladba prihajajočega dobrodelnega koncerta Viljem Julijan za otroke z redkimi boleznimi, ki bo v petek, 13. septembra, v Križankah.

Ob izidu skladbe je SoulGreg Artist na svoji Facebook strani zapisal:

»Danes premierno z vami delim skladbo, ki sva jo pisala skupaj z Viljemom Julijanom, ko je bil še med nami. V trenutkih, ko sem bil na tleh in nisem vedel, kako bom brez njega, mi je njegov globok pogled vsakič znova podaril neizmerno upanje, saj je bilo v njem zapisano, da naj ne obupam, da naj ustvarjam, da naj ljubim in da naj živim.

"Kljub temu, da me ne bo, boš vedel, da sem tu," je pravil njegov modrooki pogled in žalost, ki je neomajno trkala na moje srce, se je tako vedno znova razblinila. Zapihal je nov veter in skozi njegove ljubeče oči prinesel navdih in upanje. Zatem je nastopila radost, skozi katero pa je nastala melodija, ki nosi naslov Še živim.

Skladba bo tako tudi letošnja naslovna skladba našega dobrodelnega koncerta Viljem Julijan, ki se bo zgodil 13. septembra, v ljubljanskih Križankah.«Povezava do dogodka na Facebooku: Dobrodelni koncert Viljem Julijan za otroke z redkimi boleznimi

Skladba "Še živim" je nastala v času, ko so se glasbenik in njegova družina borili z zahrbtno neozdravljivo boleznijo njihovega fantka, ki je v njihovem naročju preminil letos maja. V pesmi SoulGreg Artist izpoveduje, da se kljub največji osebni tragediji ob izgubi sina odloča za življenje in za ljubezen: »Še živim, upam, ljubim, dovolim, vesolje nima več moči, v meni pesem sreče zdaj zveni,« pravi refren skladbe.

V videospotu so prikazani utrinki iz vsakdanjega življenja njegove družine, ki živi naprej, kljub odsotnosti Viljema Julijana, ki je ves čas v njihovih mislih in srcih.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskePosnetek 4-letne deklice iz Slovenije senzacija na spletu: Tako je deskala na snegu!VIDEO: Potegavščina iz Slovenije: Tako je med spanjem šokirala fanta!Tako je Luka Dončić izpolnil željo Bryantovi hčerki, ki je umrla v nesrečiSMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Ganljiv nastop: 6-letna deklica svetovno uspešnico zapela skupaj z mamo!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Izredna novica: Tako izgledajo protesti na cestah v Kamniku po odstopu Šarca!VIDEO: Slovenski policist pešca prijel za glavo, nato je sledila lekcijaVIDEO: Milan Kučan poskrbel za cvetko: To je izjavil ob odstopu Šarca!Papiga iz Hrvaške spet poskrbela za smeh: To je počela ob lastniku!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiV helikopterski nesreči umrl Kobe Bryant, svet pretresli prizori tragedijeLuka Dončić med tekmo zajokal: Tako so se poklonili Kobeju Bryantu!Nastop mlade Kaje obkroža Slovenijo: Tako je zaigrala skladbo Avsenika!Kolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Klemen Slakonja zapel kot Oliver Dragojević: Parodija je nasmejala Slovence!Rafael Nadal v glavo zadel deklico: Opravičil se ji je s poljubom!