Oče za pokojnega Viljema Julijana predstavil novo pesem "Še živim"

Glasbenik SoulGreg Artist je izdal novo skladbo z naslovom "Še živim," za katero je posnel tudi osebnoizpovedni videospot.

Pesem je tudi naslovna skladba prihajajočega dobrodelnega koncerta Viljem Julijan za otroke z redkimi boleznimi, ki bo v petek, 13. septembra, v Križankah.

Ob izidu skladbe je SoulGreg Artist na svoji Facebook strani zapisal:

»Danes premierno z vami delim skladbo, ki sva jo pisala skupaj z Viljemom Julijanom, ko je bil še med nami. V trenutkih, ko sem bil na tleh in nisem vedel, kako bom brez njega, mi je njegov globok pogled vsakič znova podaril neizmerno upanje, saj je bilo v njem zapisano, da naj ne obupam, da naj ustvarjam, da naj ljubim in da naj živim.

"Kljub temu, da me ne bo, boš vedel, da sem tu," je pravil njegov modrooki pogled in žalost, ki je neomajno trkala na moje srce, se je tako vedno znova razblinila. Zapihal je nov veter in skozi njegove ljubeče oči prinesel navdih in upanje. Zatem je nastopila radost, skozi katero pa je nastala melodija, ki nosi naslov Še živim.

Skladba bo tako tudi letošnja naslovna skladba našega dobrodelnega koncerta Viljem Julijan, ki se bo zgodil 13. septembra, v ljubljanskih Križankah.«Povezava do dogodka na Facebooku: Dobrodelni koncert Viljem Julijan za otroke z redkimi boleznimi

Skladba "Še živim" je nastala v času, ko so se glasbenik in njegova družina borili z zahrbtno neozdravljivo boleznijo njihovega fantka, ki je v njihovem naročju preminil letos maja. V pesmi SoulGreg Artist izpoveduje, da se kljub največji osebni tragediji ob izgubi sina odloča za življenje in za ljubezen: »Še živim, upam, ljubim, dovolim, vesolje nima več moči, v meni pesem sreče zdaj zveni,« pravi refren skladbe.

V videospotu so prikazani utrinki iz vsakdanjega življenja njegove družine, ki živi naprej, kljub odsotnosti Viljema Julijana, ki je ves čas v njihovih mislih in srcih.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sebi je znižal, zaposlenim pa zvišal plačo: Hvaležni delavci so ga ganili do solz!VIDEO: Luka Basi udaril z novim hitom "Meta", pesem je že prava uspešnicaVIDEO: Prizor sredi gozda navdušil Slovence! Poglej, kaj je posnela kameraKolesar prevozil rdečo luč in zadel pešca: Ne boste verjeli, kaj je storil zatemSimpatična 4-letna deklica prevzela splet: Tako je z očetom pela pesem "Señorita"Buldog z reakcijo nasmejal splet: Tako se je odzval, ko je bila igralka v težavah!Modrijani zapeli svojo prvo pesem "Daleč je dom", nastop prevzel SlovenceTakšnega igranja na kitaro še niste videli! Na talentu je sezul sodnikeVIDEO: Posnetek gasilcev, ki je danes zgrozil Slovenijo: To so posneli na avtocesti!Malčka na ulici ganila svet: To sta storila, ko sta se po dolgem času videla!Psička v bolečinah čakala na cesti, nato so ji dobri ljudje rešili življenjeSMEH: Pred vozilom je stopil na cesto, nato hitro dobil poučno lekcijoVIDEO: Jezni tovornjakar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako se vozijo politiki!VIDEO: Tovornjakar šokiral Hrvaško: Grozljivo prehitevanje so posnele kamere!Na odru talenta očarala sodnike: 12-letna deklica iz Senegala senzacija na spletu!Žejnemu pasavcu pomagal tovornjakar, posnetek je senzacija na spletuBlagajničarka iz Srbije roparju dala vetra, ko jo je napadel z izvijačemHodil je sredi ceste, ko ga je zadel voznik: Poglej, kaj je zatem storil kuža!Nekdo jim je kradel zelenjavo z vrta: Kar je posnela kamera, je nasmejalo svet!VIDEO: Drama na tekmi v Stožicah: Slovenija po preobratu do zmage nad IzraelomVIDEO: Prihod nevihte v Puli, oblaki so izgledali kot pošastVIDEO: Mestni redar v Piranu stekel v ogenj, da bi 14-letniku rešil življenjeNa avtocesti se je vozil kar s formulo, policisti zdaj iščejo voznika10-letna deklica prevzela sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Kakšen šok za voznika: Pred policistom zaradi avtovleke končal na strehi