Očetu sta poginila dva kužka. Ko je prebral to pismo, se je zlomil v solzah!

Pred vami je še en video posnetek, ki je te dni ganil mnoge širom sveta. Nič čudnega, če pa je hčerka na kamero posnela prizor, ob katerem se skoraj vsak razjoče. Pod posnetkom je zapisala, da je njen oče pred kratkim izgubil dva kužka, Nema in Lucy. In ker ga je smrt obeh kužkov zelo potrla, so bili odločni, da izgubo obeh kužkov vsaj malce ublažijo.

Najprej so mu v roke dali pismo in mu dejali, naj ga na glas prebere. A že ob prvem pogledu na pismo je očeta preplavil neutolažljivi jok. Pismo je nato na glas prebrala kar hčerka, v njem pa je pisalo, da izgube kužkov Nema in Lucy ne more nadomestiti nič na svetu, a bo svet zagotovo vsaj za odtenek lepši z novo pridobitvijo.

Očetu so namreč kupili novega kužka z imenom Lumo, ob prvem snidenju pa je oče potočil toliko solz, da človek ob ogledu posnetka nikakor ne more ostati ravnodušen.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenec je zbolel za rakom: Njegov posnetek danes obkroža Slovenijo!Težave nove generacije, rojene po letu 1984: Ta posnetek si mora pogledati vsak!VIDEO: 90-letna babica s harmoniko navdušila Slovence: Tako je zaigrala na domačiji!Hrvat skupaj z lepotico zaigral pesem iz Titanika: Njun nastop žanje rekorde!VIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Tako izgleda kuhanje na ladji, ko pluje v razburkanem morjuVIDEO: Deklica prvič videla novorojeno sestrico: Njena reakcija gane do solz!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!VIDEO: Marko Bandelli "udaril" z govorom: Smeha med poslanci ni manjkalo!Psička sredi noči ostala pred vrati: Pozvonila je lastnikom, da ji odklenejo!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!Kako zobni aparat skozi leta popravi zobeVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Voznik avtobusa z vrati priprl šolarja: Vlekel ga je 45 metrov!Deček senzacija na spletu: Pred sošolci je zaigral legendarno pesem Queenov!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!VIDEO: Oče ob nastopu hčerke ukradel vso pozornost: To je počel na stadionu!Jezikavi malček obkrožil splet: Učiteljico je poslal v...VIDEO: Slovenca v naravi igrala na kitaro in violino: Posnetek ti vzame sapo!Ne boste verjeli, kaj je storil nogometaš Seville: Poglej, kako je preprečil zadetek!Štajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!