Očetu sta poginila dva kužka. Ko je prebral to pismo, se je zlomil v solzah!

Pred vami je še en video posnetek, ki je te dni ganil mnoge širom sveta. Nič čudnega, če pa je hčerka na kamero posnela prizor, ob katerem se skoraj vsak razjoče. Pod posnetkom je zapisala, da je njen oče pred kratkim izgubil dva kužka, Nema in Lucy. In ker ga je smrt obeh kužkov zelo potrla, so bili odločni, da izgubo obeh kužkov vsaj malce ublažijo.

Najprej so mu v roke dali pismo in mu dejali, naj ga na glas prebere. A že ob prvem pogledu na pismo je očeta preplavil neutolažljivi jok. Pismo je nato na glas prebrala kar hčerka, v njem pa je pisalo, da izgube kužkov Nema in Lucy ne more nadomestiti nič na svetu, a bo svet zagotovo vsaj za odtenek lepši z novo pridobitvijo.

Očetu so namreč kupili novega kužka z imenom Lumo, ob prvem snidenju pa je oče potočil toliko solz, da človek ob ogledu posnetka nikakor ne more ostati ravnodušen.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVoznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!VIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetkiGrozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!