Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečata

Vedno znova tudi živali pokažejo svojo naklonjenost do drugih živalskih prijateljev. Nenavadna živalska prijateljstva so nas večkrat navdušila, tokrat pa je pred vami prav tak video posnetek, ob katerem pa ganljivih prizorov ne manjka.

Ena izmed kmečkih družin je hitro opazila, da je njihov kuža z eno od kravic stkal prav posebno prijateljsko vez, kravica pa se je do njega obnašala, kot da bi bila njegova mati.

Kuža Rookie je majhen psiček, poln energije. Prav vedno uživa v tekanju in igri, zelo rad pa ima tudi ljudi. A njegova najboljša družba je velika rjava krava, ki si jo lastijo njegovi lastniki. Omenjena krava se do kužka obnaša kot mati, saj ga večkrat liže po kožuhu, mu pomaga pri odkrivanju novih stvari, velikokrat pa v objemu tudi zaspita.Vse je kazalo na to, da ju prav nič na tem svetu ne more ločiti. Žal pa je za oba prišel tudi dan, ko so kravo morali prodati. Lastnik se je za to potezo odločil, ker ni imel dovolj denarja, da bi skrbel za dve kravi, ki si jih je takrat lastil. Kravico so tako odpeljali, kužku Rookieju pa se je svet tako obrnil na glavo.

Ob njenem odhodu je Rookie glasno lajal, njegove oči pa so napolnile solze, polne žalosti. Bil je povsem izgubljen in obupan, le upal pa je lahko, da bo svojo kravico še kdaj zagledal.Ko so kravico odpeljali v štalo na drugem koncu vasi, je Rookie zaslišal njeno glasno mukanje. Pobegnil je lastniku in stekel naravnost k svoji kravici, tam pa se mu je od veselja skoraj zmešalo, saj je znova videl svojo kravo. Kužka je kmalu dohitel tudi lastnik, ki ga je prijel v naročje in nesel nazaj domov. Med potjo je Rookie glasno jokal in lajal, saj se ni hotel ločiti od kravice, s katero sta skupaj odrasla, lastniku pa se je ob tem prizoru lomilo srce.Doma je Rookie izgubil ves apetit in energijo, v dobro voljo pa ga ni spravila niti polna skleda njegove najljubše hrane. Velikokrat je ob žalosti taval v okolici kmetije, kjer se je še dneve nazaj potikala njegova najboljša prijateljica, a krave tam ni bilo. Le trenutke zatem pa je zanj sledilo najboljše presenečenje!

Lastnik je kravo znova odkupil, saj se mu je ob pogledu na Rookija lomilo srce. Kravica in kuža sta se spet srečala, ob prizorih pa boste tudi sami potočili solzo. Lastnik je obenem kupil še enega majhnega kužka, da bi Rookie lahko srečo delil še z enim prijateljem. To je video posnetek, ki je čisti dokaz za dejstvo, da lahko tudi različne živali stkujejo nepozabno prijateljstvo!
1
Irena Šef
Pred 5 tedni
Eden naboljših živalskih videov!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Psički je bilo vsega dovolj! Poglejte si, kako je ukrotila svoje mladičkeVIDEO: Med vožnjo po gozdu ostala brez besed, pot ji je križala medvedka z mladičkiVIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiNevesta je v cerkvi začela peti! Ko se ji pridruži še oče, so gostje zajokali...VIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Skozi okno je metal smeti, nato dobil lekcijo! To so mu storili vozniki...VIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeUčitelj je vso noč porabil za velikonočna darila, učenci so ostali brez besedVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s sviloSMEH: Posnetek papige senzacija na spletu! Tako si je privoščila sosedovo muco...VIDEO: Bohinjski župnik Martin Golob obiskal Denisa Avdića, smeha ni manjkaloŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...VIDEO: Gasilca z Gorenjske postala junaka! Ulovila sta roparja, ki je okradel mamicoVIDEO: Deček iz Indije s plesom navdušil še Simona Cowella, dobil je zlati gumbVIDEO: Vozila se je po cesti, ko je videla brezdomce! Njeno dejanje obkroža svet...Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zborPrizori s pasjo družino obkrožili svet! Tako sta zlata prinašalca pazila mladičkeVIDEO: Lojze Peterle navdušil evropske poslance, med sejo je zaigral na orgliceDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Ognjeni zublji uničili katedralo Notre-Dame v Parizu, porušil se je zvonikDeklica po treh letih našla izgubljeno muco, prizori so svet ganili do solzŽivalim so zaradi zaslužka posekali gozd! Tako se jim je zoperstavil orangutan...VIDEO: Maturanti iz Ljubljane navdušili s posnetkom, zaigrali so tudi Kekca