Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečata

Vedno znova tudi živali pokažejo svojo naklonjenost do drugih živalskih prijateljev. Nenavadna živalska prijateljstva so nas večkrat navdušila, tokrat pa je pred vami prav tak video posnetek, ob katerem pa ganljivih prizorov ne manjka.

Ena izmed kmečkih družin je hitro opazila, da je njihov kuža z eno od kravic stkal prav posebno prijateljsko vez, kravica pa se je do njega obnašala, kot da bi bila njegova mati.

Kuža Rookie je majhen psiček, poln energije. Prav vedno uživa v tekanju in igri, zelo rad pa ima tudi ljudi. A njegova najboljša družba je velika rjava krava, ki si jo lastijo njegovi lastniki. Omenjena krava se do kužka obnaša kot mati, saj ga večkrat liže po kožuhu, mu pomaga pri odkrivanju novih stvari, velikokrat pa v objemu tudi zaspita.Vse je kazalo na to, da ju prav nič na tem svetu ne more ločiti. Žal pa je za oba prišel tudi dan, ko so kravo morali prodati. Lastnik se je za to potezo odločil, ker ni imel dovolj denarja, da bi skrbel za dve kravi, ki si jih je takrat lastil. Kravico so tako odpeljali, kužku Rookieju pa se je svet tako obrnil na glavo.

Ob njenem odhodu je Rookie glasno lajal, njegove oči pa so napolnile solze, polne žalosti. Bil je povsem izgubljen in obupan, le upal pa je lahko, da bo svojo kravico še kdaj zagledal.Ko so kravico odpeljali v štalo na drugem koncu vasi, je Rookie zaslišal njeno glasno mukanje. Pobegnil je lastniku in stekel naravnost k svoji kravici, tam pa se mu je od veselja skoraj zmešalo, saj je znova videl svojo kravo. Kužka je kmalu dohitel tudi lastnik, ki ga je prijel v naročje in nesel nazaj domov. Med potjo je Rookie glasno jokal in lajal, saj se ni hotel ločiti od kravice, s katero sta skupaj odrasla, lastniku pa se je ob tem prizoru lomilo srce.Doma je Rookie izgubil ves apetit in energijo, v dobro voljo pa ga ni spravila niti polna skleda njegove najljubše hrane. Velikokrat je ob žalosti taval v okolici kmetije, kjer se je še dneve nazaj potikala njegova najboljša prijateljica, a krave tam ni bilo. Le trenutke zatem pa je zanj sledilo najboljše presenečenje!

Lastnik je kravo znova odkupil, saj se mu je ob pogledu na Rookija lomilo srce. Kravica in kuža sta se spet srečala, ob prizorih pa boste tudi sami potočili solzo. Lastnik je obenem kupil še enega majhnega kužka, da bi Rookie lahko srečo delil še z enim prijateljem. To je video posnetek, ki je čisti dokaz za dejstvo, da lahko tudi različne živali stkujejo nepozabno prijateljstvo!
1
Irena Šef
Pred 18 tedni
Eden naboljših živalskih videov!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: 2-letni sin pevca Modrijanov navdušil: Pokazal je, kako igra na harmoniko!VIDEO: Inšpekcija nagaja našim kmetom: "V hlevu imate preveč lastovk!"VIDEO: Grozljivka na štajerski avtocesti: Tak prizor sta posnela med vožnjo!SMEH: Dedek iz Prlekije nasmejal Slovence: "Tako se delajo grdi otroci!"Đoković navdušil po zmagi: Ob srečanju z vojvodinjo Kate storil nekaj, kar drugi nisoMed dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!VIDEO: Papiga Kaja spet "raztura": Tako je mnoge Slovence navdušila tokrat!VIDEO: Šok med Tour de France: "Norec" je glavnino preskočil s kolesom!V gozdu je hodil za medvedom, nato ga je brcnil! Neumnost je takoj obžalovalSlovenec sedem mesecev po krivem zaprt v Italiji: Njegova izpoved je grozljiva!SMEH: Očka nasmejal ves splet! Tako je hčerko prelisičil, da je nehala jokatiVIDEO: Hud požar v Zrćah: To so grozljivi prizori, ki so jih posneli turisti!Grozljiva nesreča v zabaviščnem parku, nihalo se je prelomilo na polVIDEO: Med vožnjo mu je pokazal sredinca, nato je takoj dobil lekcijoVIDEO: Slovenec sredi Tivolija iztegnil roko: Ne boš verjel, kaj se zgodi zatem!Kuža ganil svet: Že 18 mesecev čaka na mestu, kjer je umrl njegov lastnik!Kuža v cerkvi ukradel vso pozornost: Poglej si, kako se je odzval duhovnik!95-letni vojni veteran obkrožil splet: Tako je pokazal dečku, kako biti pogumen!Sprehodil se je do medvedke z mladički, ob odzivu mu je srce padlo v hlačeSMEH: Voditeljico Radia 1 obiskal Brane iz Ljubljane! To je povedal pred kameroVIDEO: Jan Oblak dečka ganil do solz! Poglejte si, kako ga je navdušilSMEH: Lastnik s kužkom nasmejal splet: "Prodam psa, ker me je sram, ko zalaja!"Slovenski ansambel navdušil z novo skladbo, vroča pevka je prevzela mnogeNa talentu navdušili s surovo močjo, nato se jim je na odru pridružil očeSMEH: Parodija nasmejala Slovenijo: Tako izgleda, ko želi Štajerec na morje!