Orkanski veter na Hrvaškem odpihnil šotor, ljudje so v paniki bežali

Pred dnevi so bili močnemu neurju priča tudi v osrednjem delu Hrvaške, kjer je orkanski veter podiral drevesa in povzročil nemalo gmotne škode.

Dramatičen video posnetek prihaja iz Čađavcev, kjer je veter odnesel šotor, ki so ga tam postavili za veselico.

Na Facebook omrežju je pred dnevi pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dramatičen prizor med nevihto. V Čađavcih je orkanski veter namreč odnesel šotor, celotno prigodo pa je posnela varnostna kamera ob igrišču.

V času, ko je vreme pokazalo ostre zobe, je bil šotor poln ljudi, ki so se pripravljali na začetek veselice. Veter je šotor podrl kot za šalo, obiskovalci pa so v paniki bežali na varno.

Poglejte si grozljiv video posnetek iz Hrvaške, pri katerem lahko spremljamo neizprosno moč vetra ob pretekli nevihti. Še en dokaz, da nikoli ne smemo podcenjevati narave.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978