Osamljen 92-letni dedek, ki vsak dan na spletu objavlja posnetke petja

Mnogih spletnih uporabnikov se je te dni dotaknil 92-letni Richard Norman, ki na svojem YouTube kanalu objavlja video posnetke pevskih nastopov.

Z objavljanjem video posnetkov je začel kmalu po tem, ko je njegova žena Jo izgubila boj za življenje.

Richard Norman je v svojih mladih letih bil član priznanega pevskega zbora Dallas Symphony Chorus, obenem pa se je 14 let ukvarjal tudi z opernim petjem. S petjem se ukvarja celo življenje, na svojem YouTube kanalu pa je napisal, da je glasba njegova velika ljubezen.

Tako je zapel "We Wish You A Merry Christmas":


Njegova žena Jo ga je vse življenje poslušala peti - poročena sta bila dolgih 61 let, njegovega petja pa se v tem času nikoli ni naveličala.

Po tem, ko je ženo izgubil, je Richard na YouTube omrežju začel objavljati pevske nastope. Veseli in osrečuje ga namreč to, da lahko poje za druge, obenem pa je navdušen nad odzivi spletnih uporabnikov. Prisluhnite njegovemu iskrenemu pevskemu talentu.

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!VIDEO: Slovenka ob Dravi posnela kačo: Na koncu je doživela šok!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruVIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!Tilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Brat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Ganljivi prizori iz Hrvaške: Ladje na splitski Rivi zaplule Mateju v slovo!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecTilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Adi Smolar na odru zapel svojo uspešnico: Njegov nastop te bo navdušil!Matevž Šalehar - Hamo zapel uspešnico "Julija", ki jo poje Aleksander MežekVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovTilen Artač nastopil kot poslanec Pojbič: Parodija je doza smeha!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Mladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Luka Dončić zadel ob zvoku sirene: Navdušil je tudi z norim zabivanjem!Sramota na slovenski avtocesti: To so ob zastoju počeli nekateri vozniki!