Otroci prevzeli svet: Tako so zapeli uspešnice legendarnih Queenov!

Skupina otrok, ki se na spletu predstavlja z umetniškim imenom Acapop! KIDS, je ob koncu letošnjega oktobra na spletu objavila video posnetek, s katerim so prevzeli mnoge.

Zapeli so mešanico dveh uspešnic, ki jih je v originalu izvajala legendarna skupina Queen!

Otroci so v video posnetku pokazali svoje pevske sposobnosti ob mešanici dveh pesmi Queenov - zapeli so pesem "Bohemian Rhapsody" in pesem "Somebody To Love", z nastopom pa prevzeli mnoge kotičke sveta.

Do danes si je njihov video posnetek ogledalo že več kot pol milijona radovednih poslušalcev!

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu otrok iz skupine Acapop! KIDS, ko so v svojem stilu zapeli pesmi "Bohemian Rhapsody" in "Somebody To Love", ki ju je v originalu izvajala legendarna skupina Queen.
0
kirka
Pred 5 tedni
Super odpet super komad.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
V nulo, a backvokali na začetku so mi nekoliko preveč podobni originalu...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na prosto je izpustil račke: Odziv živali je doza smeha!VIDEO: Fant iz pekla: Ne boste verjeli, kaj je storil dekletu!Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!Filipinec razjokal sodnike: Zapel je pesem, ki jo pojeta Bocelli in Celine Dion!VIDEO: Slovenec zapel kot Petar Grašo: Njegov nastop ti bo naježil kožo!Na mrzli ulici so rešili buldoga: Da je preživel, je jedel listje!Prizor iz Avstralije obkrožil splet: Izsušena reka je ob dežju znova zaživela!VIDEO: Grozljivi posnetki iz Splita: Hrvati podpirajo morilca!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Voznik ratraka se je stepel s smučarjemSrb z Mercedesom prevozil 760.000 km v 4 letih: Kako izgleda avtomobil?Mucko posneli ob Newtonovi zibelki: Ukradla je vso pozornost!Tovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaVoznik avtobusa mislil, da je samNažigal je svoj avtomobil, nato mu je eksplodiral motorVIDEO: Boban zadel trojko, Luka Dončić je vriskal od veseljaVIDEO: Tudi vas skrbi, kaj bo prineslo leto 2020? To je povedal župnik iz Bohinja!17-letnica prevzela splet z angelskim glasom, ko je zapela "Amazing Grace"Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKlemen Slakonja nasmejal kot Melania Trump: Tako je govoril o Sloveniji!Veterinarji rešujejo ožgane koale: Na Kengurujskem otoku jih je poginilo 30.000!VIDEO: Kuža pri Kamniku padel v vodo: Tako so ga rešili pogumni gasilci!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpnice