Otroci s posebnimi potrebami do solz ganili žirantko, nato so dobili zlati gumb

Na pretekli avdiciji v šovu Britain's Got Talent 2023 se je te dni predstavila tudi skupina Chickenshed, ki jo sestavljajo prav posebni člani.

V skupini so namreč dobrodošli vsi, med člani pa najdemo veliko otrok, ki imajo različne posebne potrebe. Njihov nastop se je sodnikov tako dotaknil, da so za nastop prejeli zlati gumb.

Video posnetek njihovega nastopa je na spletu že prava uspešnica - zgolj na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot milijon ogledov, nad nastopom pa so navdušeni tudi številni spletni komentatorji.

Člani skupine Chickenshed prihajajo iz Londona, v skupini pa so dobrodošli vsi. Med njimi je veliko otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, skupna pa jim je želja po ustvarjanju, kreativi in deljenju pozitivnih sporočil med množico ljudi.

Na avdiciji šova BGT 2023 so s čudovitim nastopom tako navdušili žirijo, da jim je Alesha Dixon pritisnila zlati gumb, ki jih pelje naravnost v polfinale šova. Poglejte si čudovit nastop, s katerim so otroci s posebnimi potrebami skupaj z ostalimi člani navdušili mnoge.
-1
JeklenaPest
Pred 2 meseci
To da je za zlati gumb...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Nenavaden prizor iz Celja: Posneli trenutek, ko je iz avtomobila lezla kača!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Grozljivi prizori iz Srbije in BiH: Klestila toča s premerom 7 centimetrov!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Neumnost na avtocesti pri Zagrebu: Pijani so se vozili v odprtem prtljažniku!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Nika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniMoški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoVIDEO: Srbi provocirali slovenske navijače: Luko Dončića so vzeli za svojega!