Otrok je bežal pred policistom! Ne boste verjeli, kako ga je prelisičil

Otroška prebrisanost preprosto nima meja. To dokazuje tudi video posnetek, ki je te dni nastal v Združenih državah Amerike.

Nadzorna kamera je ob eni izmed hiš posnela prizor, ko je deček bežal pred policistom. Skril se mu je v smetnjak, s svojo potezo pa policista pošteno prelisičil!

Zach Pierce je včeraj na spletu delil video posnetek z nadzorne kamere, ko je v njegovih smetnjakih skrivališče našel iznajdljivi deček. Ta je bežal pred policistom, ko ga je prelisičil s prefinjeno potezo. Skril se mu je naravnost v smetnjak!

Četudi je policist zakorakal prav mimo dečka, slednjega ni našel!

Deček je v smetnjaku počakal kar pol ure, lastnik pa je ob posnetku pripisal, da so v smetnjaku bile rabljene plenice za dojenčke ter mačji iztrebki. Kakorkoli, dečku je pred policistom uspelo pobegniti!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Kam pa je policist gledal potem, ko je otrok tekel mimo njega...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!Kmetje ostali brez besed: Na polju se je ustvaril orjaški peščeni tornado!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoDrama med vožnjo po avtocesti: Obrnila je vozilo, da bi pobegnila pred ognjem!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Šokantni prizori iz Luksemburga: Tornado v nekaj sekundah uničil vse!VIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!VIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletPobožal je medvedjega mladička, nato pa takoj spoznal svojo napakoKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!VIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaDomačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju