Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte Carlu

Voznik relija Ott Tanak iz Estonije je danes na WRC dirki Monte Carlo doživel grozljivo nesrečo.

Po zadnjih podatkih sta jo skupaj s sovoznikom Martinom Jarveojo odnesla brez poškodb, splet pa so preplavili številni posnetki usodne napake in hude nesreče.

Druga etapa petkovega relija v Monte Carlu je postregla z grozljivo nesrečo, ko je Ott Tanak izgubil nadzor nad dirkalnikom Hyundai i20. Celotno dramo so gledalci WRC relija lahko spremljali v živo prek kamere v dirkalniku.

Zdrsnil je s ceste, nato se je večkrat prevrnil in pristal nekaj metrov pod cesto. Na srečo se v grozljivem prevračanju ni nihče poškodoval.

Prevračanje so gledalci posneli tudi ob stezi, video posnetki pa so takoj obkrožili splet. Poglejte si, kakšno grozljivo nesrečo je na WRC reliju v Monte Carlu doživel Ott Tanak skupaj s sovoznikom Martinom Jarveojo.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Morski pes napadel ribiče v kanuju7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!Poziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!Hrvaškemu duhovniku srce padlo v hlače: Zanj je bilo previsoko!Vinogradnik s Krasa navdušil z inovacijo: Izdelal je varčno škropilnico!Ganljiv trenutek v bolnišnici: Spoznal je, da je reševalec njegov sin!