Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko, ki jo je visoko v zraku doživel padalec Kevin Philipp.

V mesecu Juliju je izvajal akrobacije v zraku, ob početju pa se je padalo zapletlo. Življenje si je rešil v zadnjih sekundah.

Video posnetek, pri katerem lahko spremljamo padalca Kevina, je širom družbenih omrežij že prava uspešnica. Posnel je svoj polet s padalom, ko je bil priča pravi grozljivki - v zraku se je namreč zapletlo padalo, zaradi česar je z veliko hitrostjo padal proti tlom.

Življenje si je rešil v zadnjih sekundah, ko je aktiviral rezervno padalo. Ob video posnetku je zapisal, da je lahko zgolj hvaležen, da se je vse razpletlo tako, kot se je.

Incident se je pripetil nad občino Organya v Španiji, mnogi spletni uporabniki pa so padalcu napisali, da se je znova rodil. Poglejte si, kakšno srečo v nesreči je imel padalec Kevin Philipp.
0
JeklenaPest
Pred 6 dnevi
Kaj pa počne s padalom stvari, za katere padalo ni.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot