Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!

Te dni je na spletu pristal video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo grozljivko, ki jo je visoko v zraku doživel padalec Kevin Philipp.

V mesecu Juliju je izvajal akrobacije v zraku, ob početju pa se je padalo zapletlo. Življenje si je rešil v zadnjih sekundah.

Video posnetek, pri katerem lahko spremljamo padalca Kevina, je širom družbenih omrežij že prava uspešnica. Posnel je svoj polet s padalom, ko je bil priča pravi grozljivki - v zraku se je namreč zapletlo padalo, zaradi česar je z veliko hitrostjo padal proti tlom.

Življenje si je rešil v zadnjih sekundah, ko je aktiviral rezervno padalo. Ob video posnetku je zapisal, da je lahko zgolj hvaležen, da se je vse razpletlo tako, kot se je.

Incident se je pripetil nad občino Organya v Španiji, mnogi spletni uporabniki pa so padalcu napisali, da se je znova rodil. Poglejte si, kakšno srečo v nesreči je imel padalec Kevin Philipp.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Kaj pa počne s padalom stvari, za katere padalo ni.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!Slovenka in Kanadčan preizkušala obroke, ki jih imajo v njuni vojskiOpica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaTalent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!Slovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!Leopard napade slepo srno: Proti njemu ni imela možnosti za preživetje!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!Borut Pahor v šoli dobil ukor: Krive so bile besede, ki jih je rekel učiteljici!VIDEO: Turistka naročila jastoga za 200 evrov, nato ga je izpustila v morjeVIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ognjena krogla nad Islandijo razsvetlila nebo, prizor so posnele kamere