Padalec med letom v zraku ustrelil v svoje padalo, da je to zagorelo

Nekateri resnični ne morejo prek dodatnega adrenalina, četudi jim to predstavlja veliko nevarnost. No, v resnici je prav zavedanje o nevarnosti tisto, ki ti nabije adrenalina.

Za prav poseben podvig se je te dni odločil padalec, ki je visoko v zraku uprizoril pravo norost.

Craig Saucier je profesionalni padalec, ki vedno išče nove izzive, s kateirmi bi poskrbel za dodaten adrenalin. Te dni je s pomočjo 360-stopinjske kamere GoPro Fusion posnel prizor, ob katerem je mnogim zastal dih.

Vrgel se je iz letala, nato pa takoj zatem odprl svoje padalo. Njegov polet pa s tem padalom ni trajal dolgo, saj je v roke vzel signalno pištolo, z njo pa svoje padalo zakuril.

Začelo se je vnovično padanje proti tlom, nato je Craig Saucier odprl še drugo padalo in varno pristal na tleh. Poglejte si dihjemajoči trenutek visoko v zraku, s katerim je padalec močno izzival svojo usodo!
0
Roman M
Pred 15 tedni
Kretenoid
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samVIDEO: To je posnetek iz Slovenije, ki bi ga morali videti vsi motoristiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!Mati in sin skupaj zapela na talentu, za čustven nastop sta prejela zlati gumbVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Mislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Goska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeVIDEO: Predčasno je prišel iz vojske, gluhega bratca je ganil do solzSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Luka Dončić navdušil z zverinskim zabijanjem, koš je dosegel kar s klopiVIDEO: Vratar osmešil igralce! Pretekel je igrišče, nato dosegel zadetekVIDEO: Babica iz Bosne obkroža Balkan: "Zaradi pametnih telefonov so otroci neumni!"SMEH: To so napake, ki sta jima bila med snemanjem priča Slakonja in ZrnecSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: V Planici poletela do 248 metrov, blestela tudi Timi Zajc in Domen PrevcVIDEO: 10-letnica navdušila v šovu The Voice, sodniki so ob njenem petju jokaliVIDEO: Ste že videli, kako sneg na avtocestah plužijo v Ameriki?