Padalec pristal na hotelu, nato je pred varnostniki skočil s strehe

Splet te dni obkroža video posnetek, pri katerem lahko spremljamo divji podvig adrenalinskega padalca.

Ta je sprva pravil skok s pečine, nato pa pristal na vrhu hotela. Kmalu zatem je sledila doza drame, prizor pa je mnoge spletne uporabnike pustil brez besed.

Thiago Adail je na svojem YouTube kanalu objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo norost v Rio De Janeiru. Sprva je s padalom skočil s pečine, nato je pristal na strehi hotela, kjer se je srečal z varnostniki.

Ker so proti njemu želeli ukrepati, je padalec poskrbel za nov šok - s padalom je skočil še s strehe hotela in tako pobegnil pred varnostniki, celoten prizor pa je posnela kamera, nameščena na njegovi čeladi.

Poglejte si nenavaden podvig iz Rio De Janeira, pri katerem lahko spremljamo podvig adrenalinskega padalca. Bo podvig avtorja posnetka tudi tebe pustil brez besed?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Uh, zgrešil sem članek...
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Strahovito dobra izvedba. Bravo Andrej in zbor! Izkoristil sem to in snel besedilo. Sedaj jo tudi sam igram ponekod s kitaro...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Ganljiv odziv Rogličevega sina, ko je njegov očka zmagal Giro d'ItaliaGanljiv odziv osla, ko se sreča z deklico, ki ga je vzgajalaVIDEO: Čustven trenutek, ko je Roglič spoznal, da je zmagovalec dirke po ItalijiVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Tovornjaku ni pustil, da ga prehiti: Takšno lekcijo mu je dal voznik kombija!VIDEO: Rogličev sin Lev prava zvezda: Poglej, kaj je počel med podelitvijo!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!VIDEO: Srb razgrajal po Novem Sadu, nato je dobil najboljšo lekcijoMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!VIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Oto Pestner zapel z mlado pevko Tejo Leskovšek: Takšen nastop sta pripravila!Parodija na selitev slovenskih turistov: Posnetek je doza smeha!Mladiček bivola pokazal slonu, kdo je pravi šefReševalci oživljali dojenčka, ki je nehal dihati: Tako so mu rešili življenje!Novak Djoković prekinil igro, da bi pomagal malemu dečkuPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!Rebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZaradi raka je izgubil nogo, zdaj je na talentu s plesom dobil zlati gumbVražji muzikanti zapeli z godalno zasedbo: Njihov nastop navdušuje Slovence!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbEva Boto v živo zapela svojo uspešnico: Prisluhni, kako je nastopila z Diamanti!