Padalec pristal na hotelu, nato je pred varnostniki skočil s strehe

Splet te dni obkroža video posnetek, pri katerem lahko spremljamo divji podvig adrenalinskega padalca.

Ta je sprva pravil skok s pečine, nato pa pristal na vrhu hotela. Kmalu zatem je sledila doza drame, prizor pa je mnoge spletne uporabnike pustil brez besed.

Thiago Adail je na svojem YouTube kanalu objavil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pravo norost v Rio De Janeiru. Sprva je s padalom skočil s pečine, nato je pristal na strehi hotela, kjer se je srečal z varnostniki.

Ker so proti njemu želeli ukrepati, je padalec poskrbel za nov šok - s padalom je skočil še s strehe hotela in tako pobegnil pred varnostniki, celoten prizor pa je posnela kamera, nameščena na njegovi čeladi.

Poglejte si nenavaden podvig iz Rio De Janeira, pri katerem lahko spremljamo podvig adrenalinskega padalca. Bo podvig avtorja posnetka tudi tebe pustil brez besed?
0
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Uh, zgrešil sem članek...
0
JeklenaPest
Pred 23 tedni
Strahovito dobra izvedba. Bravo Andrej in zbor! Izkoristil sem to in snel besedilo. Sedaj jo tudi sam igram ponekod s kitaro...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!