Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!

Pred leti je na spletu pristal video posnetek, pri katerem je vso pozornost ukradel kakadu skupaj z lastnikom.

Lastnik je njun pogovor posnel na kamero, video posnetek pa je do danes samo na YouTube omrežju dosegel že več kot 8,8 milijona ogledov.

Kakaduji so ptiči iz družine Cacatuidae, ki obsega 21 vrst in skupaj z družino Psittacidae sestavljajo red Psittaciformes. Živijo na travnatih pokrajinah, grmičevju in gozodovih ob vodi, v višino zrastejo do 50 cm, težki pa so nekaj manj kot kilogram.

Ptice, ki veljajo za zelo bistre, lahko dočakajo starost 60 let ali več, znane pa so tudi po oponašanju glasov iz okolice.

V video posnetku, ki je pristal na spletu, lahko spremljamo pogovor med lastnikom in njegovo papigo. Ko jo je vprašal, če ga ljubi, je kakadu poskrbel za dozo smeha, resnega izraza pa ni mogel obdržati niti lastnik. Poglejte si, kakšen je bil odziv papige, ko jo je lastnik vprašal, če ga ljubi.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiZmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Slovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Za otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Učitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomNa nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hSnemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePosnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Rešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoPosnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaMucke, ki so obkrožile splet: Tako so med igro sledile žogi!