Parodija, ki je nasmejala Slovence: Takšno je stanje na hrvaški meji!

Reporter Milan je kulturno umetniška skupina na Radiu City, ki je pričela delovati 1. aprila 2001, na dan šaljivcev.

Njihova zgodba teče še danes, v teh dneh pa so mnoge poslušalce nasmejali z novo parodijo na aktualno dogajanje.

Ob ostrih ukrepih na slovensko-hrvaški meji so pri parodiji člani skupine Reporter Milan obiskali našo južno mejo, tam ma posneli zaigran pogovor med policistom in parom iz Slovenije.

V kolikor se prebivalci vračajo iz npr. Bosne in Hercegovine, se jim na mejnem prehodu odredi karantena. Mnogi potniki iz držav na rdečem seznamu se prestajanju karantene skušajo izogniti na vse mogoče načine.

Tako je bilo tudi v parodiji, ki je v teh dneh nasmejala že številne Slovence. Prisluhnite simpatičnemu pogovoru, na dopustovanju pa upoštevajte pravila in ostanite varni.
1
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Toti asi so v tem trenutku najboljši humoristi na Štajerskem.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozija7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Šok med vožnjo skozi Karavanke: Takšen posnetek so objavili policisti!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Strela na pašniku zadela kravoSlavko iz Slovenije zaigral na frajtonarico: Njegov nastop je razveselil mnoge!VIDEO: Huda ura v Piranu: Natakarju je odneslo stole in mize!Voznik posnel, kaj se med vožnjo dogaja v notranjosti pnevmatikeMed sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!