Parodija na vse, ki se testirajo: Kličejo jih kar testomani!

V preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja, ki jo vodi Tilen Artač, smo znova bili priča dozi smeha, ko so predstavili različne igrane skeče in parodije.

Pripravili so tudi video posnetek, pri katerem so poročali o posebej zaskrbljujočem pojavu.

Glavno vlogo je odigral izmišljen kriminalist Robi, ki je izpostavil zadnje težave, ki jih opaža v javnosti. Mnogi so se namreč po njegovih besedah zasvojili s testiranjem, tako imenovane "testomane" pa lahko srečamo tudi sredi belega dne.

Seveda gre zgolj za parodijo, pri kateri so izpostavili aktualne dogodke in obvezna testiranja.

Poglejte si smešno parodijo, ki so jo predstavili v preteklem delu satirične oddaje Kaj dogaja. Bodo z igranim skečem nasmejali tudi tebe?
0
Stanko Letnar
Pred 1 tednom
eni na palčkah ostali pa na igli
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje