Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!

HitRadio Antena je danes na spletu objavil nov "gverilski cover", v katerem so si še enkrat znova privoščili ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Tokrat so peli o aktualni temi o gradnji Ikee v Ljubljani, v parodiji pa je glavno vlogo odigrala prav podoba ljubljanskega župana.

Ikea je v preteklem mesecu objavila, da so začeli z gradnjo prve trgovine Ikea v Sloveniji, ki naj bi se zaključila v vsega 12 mesecih. Investicija znaša 90 milijonov evrov, v Ljubljani pa se bo tako odprlo tudi 300 novih delovnih mest.

Avtorji parodije so si tokrat izposodili svetovno uspešnico "Dancing With A Stranger", ki jo v originalu izvajata pevec Sam Smith in pevka Normani.

Novonastali parodiji so nadali ime "Zgradu bom IKEO", ob petju Zorana Jankovića, ki ga je oponašal nekdo od avtorjev parodije, pa smeha tudi tokrat ni manjkalo. Prisluhnite, kako so si danes na HitRadiu Antena privoščili ljubljanskega župana!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!