Parodija o Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu, ki je nasmejala Slovenijo

Na spletu je pristala simpatična priredba svetovno znane uspešnice, pod katero se je tudi tokrat podpisal Tim Kores iz Hitradia Centra.

Zapel je pesem o Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu, s priredbo pa nasmejal mnoge Slovence!

Hitradio Center je ob video posnetku zapisal, da so decembra čisto zmedeni, komu poslati pismo želja. Je to Miklavž, morda Dedek Mraz ali Božiček? Kdo od treh dobrih mož je v najboljši formi za izpolnitev želja? Kdo bo prinesel največ daril?

Prav to se je v priredbi spraševal Tim Kores, ki je znova po svoje predelal svetovno znano uspešnico "Dance Monkey", ki jo v originalu izvaja avstralska pevka Tones and I.

Prisluhnite simpatični parodiji o Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu, s katero je te dni Tim Kores iz Hitradia Center nasmejal mnoge Slovence. Komu boste pa vi pisali pismo?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Motorist dirkal proti Porscheju: Zanj se ni dobro končalo!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Isaac Palma zapel pesem Dragojevića: Poklonil se mu je z ganljivo izvedbo!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Popotnik v Afriki srečal siroto: Tako vesela je bila, ko ji je podaril igračo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!