Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijo

Na cesti vedno znova naletimo na takšne voznike, ki se za cestnoprometne predpise preprosto ne zmenijo. Mislijo si, da so vse ceste njihove, večkrat pa kršijo zakone, da bi tako pridobili nekaj dragocenih sekund časa.

Takšen je bil tudi voznik vozila v posnetku, a je hitro dobil poučno lekcijo kolesarja.

Da bi skupaj s sodelavko pridobil nekaj časa, je ob zastoju zapeljal na drug pas in se lotil prehitevanja. Nadaljevanje poti jima je nato preprečil kolesar, ki je od voznika zahteval, da se vrne nazaj v kolono.

Izgovor voznika in sopotnice je bil ta, da sta zdravnika! Po njunih besedah so ju v bolnišnici čakali pacienti, kolesar pa se kljub prepričevanju ni pustil motiti.

Zdaj so si na spletu mnenja deljena. Nekateri potezo kolesarja obsojajo, češ, da sta v vozilu bila zdravnika, spet drugi pa njegovo dejanje podpirajo. Ti pravijo, da so pravila zato, da se jih vsi držimo!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Voznik tovornjaka posnel prizor: "Tako izgleda debil na avtocesti!"Papiga iz Splita ruši rekorde: Tako je "telefonirala" ob lastniku!Posnetek deklice ruši rekorde: To je storila, ko je očka hotel zamenjati postajo!SMEH: Prizor na avtocesti nasmejal svet: Poglej, kako se je znašel voznik!VIDEO: Nora podaja Luke Dončića, ki je navdušila NBA komentatorjaTovornjakar se ni zaustavil pred železnico: Vanj je z vso silo trčil vlak!Posnetek, ki je razjezil Srbe: Voznik avtobusa peljal kar mimo zapornic!Prizor, ki gane: Preživela koala v Avstraliji dobila novo družino!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!SMEH: Karl Erjavec zapel pred kongresom: Parodija je nasmejala Slovenijo!To je herojska psička Šaka, ki je rešila Roka: Varovala ga tudi pred zvermi!Na Trbojskem jezeru postavili zipline: Njihov posnetek te bo navdušil!VIDEO: Nora trojka Luke Dončića, proti Portlandu jih je zadel kar osemVIDEO: Ribič pri Strunjanu posnel delfine: Tako so plesali v morju!Posnetek, ki ogreje srce: Tako so lastniku pomagali pri iskanju kužka!Letala spustila več ton korenja, da bi pomagali lačnim živalim v AvstralijiKužki s kmetije obkrožili svet: Njihova ubogljivost te pusti brez besed!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Tako na fizioterapiji napreduje mali Kris!Sosed je zaradi joka poklical policijo: Kriva je bila papiga!Drama na ledeni cesti: Tovornjak se je za las izognil trčenju!Babica na balkonu rešila padalca, ki je skočil s stolpniceVIDEO: Šokantni posnetki iz Novega mesta: Na srednji šoli so se tepla dekleta!