Pero Lovšin zapel s slovenskimi pevkami: Nastop, ki mu moraš prisluhniti!

V preteklem delu priljubljene glasbeno - razvedrilne oddaje V petek zvečer smo lahko znova spremljali čudovite pevske nastope.

Za enega takšnih je poskrbel tudi Pero Lovšin, ko je pevske moči združil s tremi znanimi slovenskimi pevkami.

Vse glasbene točke se v oddaji V petek zvečer igrajo in pojejo v živo, odlične domače in tudi tuje glasbene izvajalce pa med nastopi spremljajo člani hišnega banda Diamanti.

Te dni so na istem odru nastopili tudi Pero Lovšin, Rebeka Dremelj, Nuška Drašček in Sandra Feketija. Skupaj so zapeli uspešnico "Sam en majhen poljub mi daj", z nastopom pa navdušili številne poslušalce.

Prisluhnite, kako je Pero Lovšin uspešnico "Sam en majhen poljub mi daj" v oddaji V petek zvečer zapel skupaj z Rebeko Dremelj, Nuško Drašček in Sandro Feketijo. Bodo z nastopom navdušili tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Diamanti, kot vselej, odlični, dekleta prav tako, back vokalistki itak briljantni, Pero Gnus pa, kot vedno, vselej vsaj pol tona mimo, jamrajoč, fušajoč in nikakav. Nikoli nisem razumel, kako je to mogoče, da je že enih 35 let nekakšen ljubljenec publike. Pogosto se sprašem, ali je za petje redno vsaj pol tona mimo naraven talent, ali se mora za kaj takega še posebej truditi...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje