Perpetuum Jazzile zapeli uspešnico Nirvane, njihov nastop navdušuje svet

Na spletu je te dni pristal čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo pevski nastop vokalne skupine Perpetuum Jazzile iz Slovenije.

Člani so znova združili svoje talente in zapeli pesem "Smells Like Teen Spirit", ki velja za eno največjih uspešnic svetovno poznane skupine Nirvana.

V tednu, ko mineva natanko 40 let od ustanovitve svetovno znanega vokalnega orkestra, Perpetuum Jazzile v radijski eter in splet pošilja svojo verzijo klasike "Smells Like Teen Spirit", s katero sta v 90. letih svet osvojila Nirvana in seattleski grunge.

"Pri Nirvanini 'Smells Like Teen Spirit' smo si na nek način sposodili naslov našega novega albuma 'Smells like...', ki mu lahko že nekaj časa prisluhnete na vseh spletnih platformah. Zakaj Nirvana? Verjetno zato, ker v skupini trenutno prevladuje generacija, ki je odraščala v 90. letih, to pa je bila ena rockovska himna naše generacije," pravijo pevci, ki so že začeli z zaključnimi pripravami na poker jubilejnih koncertov v Cankarjevem domu konec oktobra.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem so člani vokalne skupine Perpetuum Jazzile zapeli uspešnico "Smells Like Teen Spirit", ki jo je glasbena skupina Nirvana svetu predstavila leta 1991.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski navijači v Nemčiji prepevali legendarno pesem Lojzeta SlakaTijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"Komentatorja na dirki po Sloveniji v šoku: Takšnemu prizoru sta bila priča!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Tanja Žagar zapela svojo uspešnico: Med nastopom je navdušila tudi s plesom!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!Reševalci ponosni na voznike: "Delimo, da pokažete, kako se rešuje življenja!"Ženska se je pol leta trudila, da bi rešila psičko: Razplet zgodbe gane do solz!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuNenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!Pošastni oče iz Hrvaške: 5-letno hčerko je posilil 267-krat, dobil 40 let zapora!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Dedek iz Slovenije osvojil srca mnogih: Tako se je igral s svojo vnukinjo!VIDEO: Posneli pijanega voznika v BiH: Trikrat se je skoraj zaletel v druge!VIDEO: Čudovit ples Tanje Žagar: Zaplesala je ob svetovno poznani uspešnici!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Poteza, ki je ganila mnoge: Cristiano Ronaldo na zelenici ob invalidni deklici!Atomsko bombo na Hirošimi preživelo osem duhovnikov: Nanje je pazil Bog!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Dr. Mateja Logar opozarja: Tigrasti komarji prinašajo nove bolezni v Evropo!