Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!

Ob začetku preteklega meseca septembra je na spletu pristal ganljiv video posnetek, ob katerem solza ne manjka.

Za ganljive prizore je poskrbel kar kuža, ki je vsak dan preskočil ograjo in pobegnil neznano kam.

Lastnica kužka Geumdonga je medijem zaupala, da je njen hišni ljubljenček vsak dan preskočil ograjo, nato pa odšel po svoje. Ker ni vedela, kam kuža zahaja, mu je okoli vratu namestila varnostno kamero.

Kuža Geumdong je sprva pohajkoval po mestu, nato pa se odpravil do bližnjega gozda, kot bi ga kdo tam čakal. Kar je medijem razkrila lastnica, je mnoge ganilo do solz. Tudi lastnico samo!

Izkazalo se je, da je kuža imel brata Eundonga, ki je nesrečno preminil. Lastnica ga je pokopala prav na mestu, kamor je vsak dan zahajal kuža Geumdong. To so brez dvoma prizori, ki vsakemu človeku na obraz privabijo solze!
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Lep kuža. Najbrž tudi zelo pameten in čustven...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralKuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićPoskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroKužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni