Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!

Ob začetku preteklega meseca septembra je na spletu pristal ganljiv video posnetek, ob katerem solza ne manjka.

Za ganljive prizore je poskrbel kar kuža, ki je vsak dan preskočil ograjo in pobegnil neznano kam.

Lastnica kužka Geumdonga je medijem zaupala, da je njen hišni ljubljenček vsak dan preskočil ograjo, nato pa odšel po svoje. Ker ni vedela, kam kuža zahaja, mu je okoli vratu namestila varnostno kamero.

Kuža Geumdong je sprva pohajkoval po mestu, nato pa se odpravil do bližnjega gozda, kot bi ga kdo tam čakal. Kar je medijem razkrila lastnica, je mnoge ganilo do solz. Tudi lastnico samo!

Izkazalo se je, da je kuža imel brata Eundonga, ki je nesrečno preminil. Lastnica ga je pokopala prav na mestu, kamor je vsak dan zahajal kuža Geumdong. To so brez dvoma prizori, ki vsakemu človeku na obraz privabijo solze!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lep kuža. Najbrž tudi zelo pameten in čustven...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoJelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!Luka Basi navdušil oboževalce: Tako je svoje pesmi prepeval v Sloveniji!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!VIDEO: Kaos na slovenski obali: Takšna gneča je bila čez vikend v Portorožu!SMEH: Kako sta Anja Ramšak in Robert Roškar preživela 24 ur vklenjena v lisiceMucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!