Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!

Ko je govora o večjih psih, mnogi najprej pomislimo na velika neustrašna bitja, ki največkrat ne pokažejo svojih čustev.

A v resnici temu ni tako - vsak lastnik velikega psa se še kako dobro zaveda, kakšni "cukerčki" so njihovi štirinožni prijatelji.

To dokazuje tudi video posnetek, ki je splet obkrožil v preteklih dneh. V njem je moč videti psičko Ruby Jane, ko je v ordinaciji svoje lastnice Stephanie Vice na nežen način potolažila potepuško mucko, ki so jo pred tem rešili.

Komaj štiri tedne staro mucko Bodie je psička Ruby Jane nežno pobožala s tačko, prizor pa je posnela prav njena lastnica Stephanie.

Video posnetek se je hitro razširil po družbenem omrežju Facebook, do danes pa presegel že več kot 10 milijonov ogledov. Še en dokaz, kako nežna bitja so veliki kužki!
1
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Lepooooooooooooooooo............
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliZgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Ganljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaPapiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15