Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!

Ko je govora o večjih psih, mnogi najprej pomislimo na velika neustrašna bitja, ki največkrat ne pokažejo svojih čustev.

A v resnici temu ni tako - vsak lastnik velikega psa se še kako dobro zaveda, kakšni "cukerčki" so njihovi štirinožni prijatelji.

To dokazuje tudi video posnetek, ki je splet obkrožil v preteklih dneh. V njem je moč videti psičko Ruby Jane, ko je v ordinaciji svoje lastnice Stephanie Vice na nežen način potolažila potepuško mucko, ki so jo pred tem rešili.

Komaj štiri tedne staro mucko Bodie je psička Ruby Jane nežno pobožala s tačko, prizor pa je posnela prav njena lastnica Stephanie.

Video posnetek se je hitro razširil po družbenem omrežju Facebook, do danes pa presegel že več kot 10 milijonov ogledov. Še en dokaz, kako nežna bitja so veliki kužki!
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Lepooooooooooooooooo............
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoVIDEO: Deček iz Rusije prevzel svet: Zapel je tako, kot bi zapel Freddie Mercury!Na hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Italijanki se smeji vsa Slovenija: Njena izjava te bo pustila brez besed!Pes je vsak dan preskočil ograjo: Ko ga je lastnica našla, je zajokala od žalosti!Ruski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!Deklica iz Bosne zapela pesem "Moj lipi andjele", ki jo je pel Oliver DragojevićVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuDeklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Grozljivka iz Slovenije: Bežal pred policijo, nato se je prevrnil!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Dojenček zlezel na rob stopnic: Pred padcem ga je rešila mucka!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeŠtajerc pregloboko pogledal v kozarec: Tako je zapel na martinovo!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Vlado Kreslin: Zapel je parodijo o martinovanju!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Martinovanje po slovensko: Tako je jodlal pod dozo alkohola!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemKužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarSredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Posnetek senzacija na spletu: Ples kužka te bo pustil brez besed!