Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zbor

Na spletu smo našli čudovit nastop, ki mu preprosto morate prisluhniti. Mlada pevka McKenna Breinholt je svoj pevski talent pokazala ob svetovno znani uspešnici, družbo pa so ji med nastopom delali tudi člani orkestra.

Kmalu po začetku nastopa so se McKenni med petjem pridružili še člani pevskega zbora, končni rezultat pa je bil prava pravljica.

16-letna pevka McKenna Breinholt je skupaj z orkestrom Cinematic Pop Orchestra in pevskim zborom pokazala svoj pevski talent ob pesmi "Hallelujah", pod katero se podpisuje Leonard Cohen.


Cinematic Pop, Youtube
Glas simpatične McKanne se sliši kot angelsko petje, za piko na i pa so med nastopom poskrbeli še člani pevskega zbora, ki so se ji pri petju pridružili. Nastop je bil posnet v Mesa Arts Centru v kraju Mesa v ameriški zvezni državi Arizona, te dni pa je znova zaokrožil po spletu in prevzel mnoge.

Ko boste slišali, kako je svoj pevski talent pokazala 16-letna McKenna v družbi orkestra in pevskega zbora, boste nad končnim rezultatom tudi sami navdušeni.

Prisluhnite in uživajte v čudovitem petju, ki zveni, kot bi poslušali angele...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Kit grbavec skočil tik za majhno ladjico, prizor ti vzame sapoVIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...Zapeljala je iz mehanične delavnice! To je šok, ki ga je doživela voznica...VIDEO: Zala in Gašper v finalu! Tako sta zapela na odru Evrovizije 2019VIDEO: Zala in Gašper odkrito priznala! Takšna je resnica o Evrovizji 2019...VIDEO: Kako je Igorju Bavčarju v zaporu? Posneli so ga med ribolovom...To je težava, s katero se lastniki Tesle soočajo ob vsakem dežjuVIDEO: Pred hišo je posnel na tisoče vran! To se je zgodilo, ko je odprl okno...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Zala in Gašper po nastopu šokirala: "Potem pa so razglasili Slovenijo..."Lastnik je kužku rekel, da je simpatičen! Odziv psa bo nasmejal tudi tebe...VIDEO: Kakšno presenečenje na poroki! Pesem Ave Maria je zapela v slovenščini...VIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...Slovenski podjetnik 400 delavcem dal 1714 evrov regresa: "Raje zaploskajte sebi, zaslužili ste ga..."VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...Psička je hotela skočiti v bazen! Poglejte si reakcijo, ko ji lastnik odpre vrataVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!Smejala sta se, ko sta poškodovala Teslo! Nista vedela, da ju snema kamera...