Pesem "Hallelujah" je zapela kot angel, nato je svet prevzel še pevski zbor

Na spletu smo našli čudovit nastop, ki mu preprosto morate prisluhniti. Mlada pevka McKenna Breinholt je svoj pevski talent pokazala ob svetovno znani uspešnici, družbo pa so ji med nastopom delali tudi člani orkestra.

Kmalu po začetku nastopa so se McKenni med petjem pridružili še člani pevskega zbora, končni rezultat pa je bil prava pravljica.

16-letna pevka McKenna Breinholt je skupaj z orkestrom Cinematic Pop Orchestra in pevskim zborom pokazala svoj pevski talent ob pesmi "Hallelujah", pod katero se podpisuje Leonard Cohen.


Cinematic Pop, Youtube
Glas simpatične McKanne se sliši kot angelsko petje, za piko na i pa so med nastopom poskrbeli še člani pevskega zbora, ki so se ji pri petju pridružili. Nastop je bil posnet v Mesa Arts Centru v kraju Mesa v ameriški zvezni državi Arizona, te dni pa je znova zaokrožil po spletu in prevzel mnoge.

Ko boste slišali, kako je svoj pevski talent pokazala 16-letna McKenna v družbi orkestra in pevskega zbora, boste nad končnim rezultatom tudi sami navdušeni.

Prisluhnite in uživajte v čudovitem petju, ki zveni, kot bi poslušali angele...
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!