Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svet

Home Free je vokalna glasbena skupina, ki jo sestavlja pet prijateljev. Tri leta nazaj so na spletu objavili prav poseben video posnetek, s katerim so prevzeli mnoge ljubitelje glasbe širom sveta.

Podali so se med čudovite gore, tam pa zapeli krščansko klasično uspešnico, ki je luč sveta ugledala že leta 1885.

Glasbena skupina Home Free je mnoge prevzela s čudovitim nastopom, pri katerem so svoje pevske talente pokazali ob pesmi "How Great Thou Art", ki je plod švedskega poeta Carla Gustava Boberga.


Home Free, Youtube
Omenjeno pesem je napisal leta 1885, ta pa predvsem med kristjani še vedno velja za veliko uspešnico svetovnih razsežnosti.

Iz švedskega jezika je bila pesem "How Great Thou Art" leta 1907 prevedana v nemščino, pet let pozneje pa še v ruski jezik. Angleški različici smo bili priča leta 1925, ko jo je prevedel E. Gustav Johnson.

Prisluhnite čudovitemu nastopu glasbene skupine Home Free, ko je pet pevcev pesem "How Great Thou Art" zapelo v objemu narave in gora. Bodo s petjem prevzeli tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Zapeto "brez kosti". To je pač Home Free. Njihov basist Tim Foust je v Ameriki velika zvezda. Konkurenčna skupina jim je Pentatonix z basistom Avijem Kaplanom. Zakaj izpostavljam basiste? Zato, ker so v tem svetu to najpomembnejši vokalist, pogosto tudi solisti. Eden največjih je tam tudi Tim Riley. Na YT je polno posnetkov. Denimo: https://www.youtube.com/watch?v=m3th_32HdHg
0
Janez Piskar
Pred 4 tedni
Čudovita pesem in res lepo zapeta, da te potegne iz te zaudarjajoče človeške mlakuže nazaj v višave, v Božjo bližino.
0
Vera Kovač
Pred 4 tedni
Čudovito zapeto
0
Bizjak Jur
Pred 4 tedni
Lepo zveni.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem