Pevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!

Dve leti nazaj je splet obkrožil čudovit pevski nastop, ki so ga pevci pripravili v prazni cerkvi v Londonu.

Zapeli so pesem krščansko pesem "Miserere mei, Deus", z nastopom pa ganili mnoge poslušalce na spletu.

Pesem "Miserere mei, Deus" spada med klasično vokalno glasbo, ki je v resnici izvedba 51. psalma italijanskega skladatelja Gregoria Allegrija. Melodijo je Gregorio Allegri napisal okoli leta 1630.

Omenjeno delo so pred leti v anglikanski cerkvi St Bartholomew the Great v Londonu zapeli tudi člani pevskega zbora Tenebrae, z nastopom pa so se dotaknili mnogih.

Njihovo petje je po mnenju številnih angelsko, celoten nastop pa popoln balzam za dušo. Prisluhnite, kako so pesem "Miserere mei, Deus" zapeli člani pevskega zbora Tenebrae.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Dovršeno...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Jani Möderndorfer brez dlake na jeziku: Njegov govor obkroža Slovenijo!Hrvatje priredili pesem "Ne diraj moju ljubav": Parodija je smeh do solz!Deček v šovu zapel kot Elvis Presley: Njegov glas je obnorel sodnike!Čudovita hiša v Mislinji, ki jemlje sapo: Notranjost te bo prevzela!Napake novinarjev na 24ur: Posnetek, ki je nasmejal Slovence!Med sprehodom ga je napadla puma: Posnetek, ob katerem ti zaledeni kri!Tigra je prebudil iz spanca, takoj so mu popustili živciDeklica je prvič videla pasjega mladička: Posnetek ti bo polepšal dan!Pešec jo je odnesel za las: Proti njemu se je prevračal avtomobil!Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!Prizor pri sosedih, ki jo je nasmejal do solz: To je posnela, ko je prišla domov!Medicinska sestra iz Slovenije na robu solz: "Zgodila se bo katastrofa!"VIDEO: Sramotno obnašanje v parlamentu: To so počeli naši poslanci!Tilen Artač zapel kot Jan Plestenjak: Z njim je nastopila tudi Lea Sirk!Grozljiv posnetek kolesarja iz Gorenjske: Poletel je čez avtomobil!23-letna pevka ganila sodnike: Njen glas je kot iz pravljice!Deček na talentu odpihnil sodnike: Njegov nastop ima že 20 milijonov ogledov!Voznik pri Corvetti pokazal pospeške, nato je uničil avtomobilNajstnica na ulici zapela pesem "Creep", njen nastop ruši rekordeVIDEO: Prizor, ki lomi srca: Na smrtni postelji ga je še zadnjič obiskal konjTo je razlog, zakaj tigru nikoli ne smemo obrniti hrbtaNa dnu oceana posneli nenavadno bitje: Je prišlo iz vesolja?Hrvaška klapa navdušila s pesmijo: Zapeli so jo s pevcem iz Šibenika!Na ulični klavir je zaigral pesem "Faded", njegov nastop ruši rekordeV šovu The Voice zapel kot Eminem: Nastop, ki je odpihnil sodnike!