Pevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!

V preteklem delu zabavne oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci priča izjemnim nastopom.

Svoje pevske talente so tokrat pokazali tudi Robert Smolnikar, Tim Ribič in člani Vokalnega ansambla Virilis.

V petek zvečer so izvedli zimzeleno narodnozabavno klasiko in mojstrovino "Pesem zvonov". Gre za legendaren valček avtorjev Roberta Smolnikarja in magistra Ivana Sivca.

Valček "Pesem zvonov" v originalu izvaja ena najboljših narodnozabavnih zasedb Štajerskih 7. V oddaji V petek zvečer pa so jo ob Robertu Smolnikarju in Diamantih zapeli izjemen tenorist Tim Ribič in odlični pevci Vokalnega ansambla Virilis.

Valček je zmagovalni valček festivala Slovenska polka in valček. Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem so za navdušenje poskrbeli Robert Smolnikar, Tim Ribič in člani Vokalnega ansambla Virilis.
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tale g. Smolnikar je pa pravi umetnik na harmoniki. Piše silne pesmi, če se samo na Slovenski kruh z Mojco Bitenc spomnim...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Martin Golob nasmejal Slovenijo: Pokazal je, kaj župnik vidi na poroki!Tijano je oče na maturo pripeljal s traktorjem: "Ne sramujem se, da sem iz vasi!"VIDEO: Slovenski gozdar zaigral na harmoniko: Nastop v gozdu je navdušil mnoge!VIDEO: Natakar iz Srbije navdušil splet: Posnetek ima skoraj 3 milijone ogledov!Filip iz Laškega zapel svetovno poznano uspešnico: Nastop je balzam za dušo!VIDEO: Prizor, ki ti naježi kožo: Tako so slovenski navijači prepevali Zdravljico!VIDEO: Priljubljeno slovensko plažo razglasili za tretjo najlepšo plažo na svetuVIDEO: Na Kanarskih otokih opazili morskega psa: Tako se je zapodil proti plaži!Nenavadna nesreča na Krasu: Jelen po trku končal na sedežu voznika kombija!VIDEO: Pozor, to nas čaka prihodnje dni: Saharski pesek bo prekril Evropo!VIDEO: Posnetek jeznega Slovenca obkrožil splet: Dosegel je 200 tisoč ogledov!VIDEO: Prizor, ki obkroža Balkan: Slovenci in Srbi prepevali pesem Novih Fosilov!VIDEO: Slovenija postala evropski prvak: Laško je najboljše pivo v Evropi!VIDEO: Jeza navijačev ob porazu Hrvaške: Televizorje so metali kar skozi okna!VIDEO: Nenavaden prizor iz Celja: Posneli trenutek, ko je iz avtomobila lezla kača!VIDEO: Slovenski navijač v Nemčiji nasmejal z izjavo: "Mi smo glasnejši kot oni!"VIDEO: Grozljivi prizori iz Srbije in BiH: Klestila toča s premerom 7 centimetrov!Smrtno nevarno početje na gorenjski avtocesti: Posnetek, ki je zgrozil Slovenijo!VIDEO: Snežni plaz na Gorenjskem: Posneli so trenutek, ki je lahko usoden!Prizor iz Slovenije: Žejnemu ježku so natočili vodo, pomagajmo divjim živalim!Neumnost na avtocesti pri Zagrebu: Pijani so se vozili v odprtem prtljažniku!Ulični umetnik namesto čopiča uporabil roke: Končni rezultat je prava umetnina!Nika Zorjan predstavila novo pesem "V postelji", njeni oboževalci so navdušeniMoški v poledenelo jezero vrgel ročno granatoVIDEO: Srbi provocirali slovenske navijače: Luko Dončića so vzeli za svojega!