Pevec Kingstonov navdušil: To je njegova nova pesem "Povozil me je čas"

Legendarno slovensko glasbeno skupino Kingston zagotovo vsi poznamo. Ustanovljena je bila leta 1994, ime pa so si nadeli po glavnem mestu Jamajke Kingstonu.

Sestavljajo jo člani Reno Čibej, Zvone Tomac, Klemen Ogrizek, Dejan Dimec in Dare Kaurič.

Prav Dare Kaurič pa očitno stopa tudi na samostojno glasbeno pot. Te dni je na spletu pristal videospot skupaj s pesmijo "Povozil me je čas", s katero se je Dare (njegovo polno ime je sicer Darko) predstavil na festivalu Melodije morja in sonca 2019.

Na koncu je na omenjenem festivalu zasedel 6. mesto, z rezultatom pa je zelo zadovoljen.

Režiser Jani Pavec je dogajanje postavil v vasico Ravne pri Cerknem, na pomoč pa so, poleg Renate Alibegovič, kateri je bila zaupana glavna ženska vloga priskočili številni domačini statisti in poskrbeli, da se je vse odvijalo tako, kot se mora.

Prisluhnite novi pesmi "Povozil me je čas", s katero je Dare Kaurič te dni navdušil mnoge ljubitelje slovenske glasbe!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Tega skovikača ne morem niti gledati, kaj šele poslušati. Rokerski ekvivalent mu je Pero Gnus. S tem, da ima tukaj Gnus primat...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicNovinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15