Pevec skupine Šank Rock zapel eno najlepših balad: Nastop, ki te bo navdušil!

V preteklem delu priljubljene zabavne oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, sta svoje talente pokazala tudi člana skupine Šank Rock.

Matjaž Jelen in Bor Zuljan sta v živo skupaj z Diamanti zapela uspešnico "Želim, da si tu", z nastopom pa navdušila mnoge poslušalce.

V petek zvečer so praznovali 40 let izjemne glasbene zasedbe Šank Rock. Šank Rock bo svojih 40 let praznoval skupaj z gosti v petek, 16. junija, 2023, v Vista parku ob Velenjskem jezeru. V pogovoru so v preteklem delu gostili dva izjemna glasbenika in avtorja, temeljna kamna slovenskega rock'n'rolla, Šank Rockerja in vedno odlična gosta Matjaža Jelena in Bora Zuljana.

V živo sta skupaj s člani hišnega banda Diamanti izvedla eno najlepših slovenskih rock balad in veliko uspešnico "Želim, da si tu", ki jo je Šank Rock v albumu Poglej v svet izdal leta 1996. Besedilo je napisala Bojana Uranjek, pod avtorja glasbe se podpisuje Bor Zuljan.

Prisluhnite čudovitemu pevskemu nastopu, pri katerem sta svoje talente ob Diamantih pokazala Matjaž Jelen in Bor Zuljan.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila