Pevka podrla Guinnessov rekord: Tako nizkega tona še niste slišali!

Iz Nemčije prihaja video posnetek, ob katerem so mnogi ostali brez besed. V Guinnessovo knjigo rekordov se je vpisala pevka Helen Leahey, ko je pokazala svoje vokalne sposobnosti.

Zapela je namreč najnižji ton, ki smo ga kdajkoli slišali iz ženskih ust!

Helen Leahey, ki živi v nemškem Koblenzu, je te dni poskrbela za nov mejnik. Zapela je najnižjo vokalno noto, ki jo je kdajkoli zapela ženska. Helen je pokazala svoj vokalni razpon od D5 do D2, z najnižjo frekvenco 72,5 Hz.

Za profesionalno petje so jo vzpodbudili prijatelji in znanci, saj so vsi prepričani, da ima unikaten glas.

Prisluhnite, kako zveni najnižja zapeta vokalna nota, ki jo je kdajkoli zapela ženska. Bo Helen s svojim razponom glasu navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Sem ded in izraziti basist. Seveda jo "nesem". Z mobitelno aplikacijo sem si izmeril že herc ali dva pod 50Hz, a za to moram zjutraj butniti ena dva ta kratka...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!VIDEO: Slovenski policisti svarijo s posnetkom: Tako izgleda nevarno početje!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!Smeh dojenčice senzacija na spletu: Prizor je mamo nasmejal do solz!SMEH: Slovenskemu reporterju prekipelo: Tako je opisal božično vzdušje v Ljubljani!VIDEO: Eva Boto zmagala v šovu Znan obraz ima svoj glas: Tako je zapela pesem Avsenikov!Reševalci na naši avtocesti naleteli na zastoj: Tako so se odzvali vozniki!VIDEO: Nora podaja Dončića za brutalen zaključek, ki je obnorela MehikoVIDEO: Po spletu zaokrožil prizor iz Novega mesta: To je posnel ob potoku!VIDEO: Reporter Milan obnorel družbena omrežja: Privoščil si je slovensko uspešnico!VIDEO: Slovenec z neverjetnim košem prehitel sireno, posnetek obkroža EvropoTuristi na Novi Zelandiji posneli trenutek groze: Pred njimi je izbruhnil vulkan!Tekle so solze: Takšno presenečenje je čakalo delavce, ko so odprli rdeče kuverte!Delavec z viličarjem poskrbel za kaos: Podrl je vse v skladišču!Slovenci s polko obnoreli Hrvate: Tako so zaigrali znane uspešnice!Tik ob policistu se je zaletela v vozilo, nato je skušala pobegnitiVIDEO: Tretji del smešnih izjav, za katere je poskrbel Zmago JelinčičSmeh do solz: Je to najslabši igralec tenisa na mednarodnem turnirju?VIDEO: Na jadrnici leteli do 30 metrov daleč, Slovencu je počil bobničVIDEO: Padel je nov rekord: Dončić presegel legendarnega Michaela Jordana!Vid Valič nasmejal Slovenijo, ko je govoril o menopavziVIDEO: Slovenka ob snegu posnela prizor iz štalce: Tako so se odzvale njene koze!Mislili so, da je pred njimi voščena lutka: Tako jih je prestrašil voditelj!VIDEO: Bohinjski župnik spregovoril o stiskah, ki jih v veselem decembru ne vidimo