Pevski zbor babic razjokal sodnike: Njihov nastop bo prevzel tudi tebe!

Na avdiciji avstralskega talenta je nastopil tudi ženski pevski zbor, ki ga skoraj v celoti sestavljajo babice.

Njihov nastop je bil tako izjemen, da so babice s petjem razjokale prav vse žirante, na spletu pa požele širno slavo!

V šovu Australia's Got Talent so v preteklem mesecu avgustu nastopile babice, ki se svetu predstavljajo z imenom Hummingsong Choir. Omenjen pevski zbor šteje več kot 450 članov, ki prihajajo iz šestih različnih krajev.

Na odru avstralskega talenta so ženske skupnosti ponesle sporočilo o tem, da je med nami veliko žrtev nasilja. Zapele so pesem "Somewhere Only We Know", ki jo v originalu poje glasbena skupina Keane.

Njihov pevski nastop je bil tako čudovit, da so mnogi žiranti zajokali skupaj z gosti v dvorani. Ko boste slišali, kako so zapele babice iz pevskega zbora Hummingsong Choir, boste navdušeni tudi sami!
0
JeklenaPest
Pred 15 tedni
Silno, ni kaj...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Posnetek srne senzacija na spletu: Poglej, kako si je dala duška ob luži!VIDEO: Slovenska evroposlanka Irena Joveva za napad na Hrvaško dobila kartonVIDEO: Dihjemajoč razgled s steklene ploščadi, ki so jo postavili na HrvaškemOtrok v šovu The Voice zapel pesem "Shallow", sodnike je pustil brez besedPolicista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Oče svojo hčerko v šoli pobral s Ferrarijem13-letna deklica zapela pesem "Creep", sodnikom je naježila kožoNa odru je zapel pesem Beatlov: Njegov nastop je sodnikom naježil kožo!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereNor podvig smučarja obkroža svet: Tako je preskočil prometno cesto!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Kartel pred policisti pobegnil z letalom: Vzleteli so kar na cesti!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseSMEH: Takšne izgovore imajo lastniki, ki ne pobirajo iztrebkov za svojimi psiDeček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Hudobna mucka je dolgo opazovala kužka, nato ga je napadlaZapuščene mucke skoraj zmrznile na snegu: Tako jim je življenje rešil voznik!Zmago Jelinčič spet udaril: "Kravje prdce bi lahko lovil in prodajal!"Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!VIDEO: Luka Dončić se je vrnil po poškodbi: Navdušil je s cirkuškim metom!Na talentu navdušili s sencami: Njihov nastop je sodnikom vzel sapo!Modrijani navdušili Slovence: To je njihova nova pesem "Ljubiva"