Pijana je sedla za volan, nato se je z vozilom zaletela v slaščičarno

Nadzorna kamera v slaščičarni v soseski East Nashville v ameriškem mestu Nashville je te dni posnela nenavaden prizor, ko je pijana voznica poskrbela za pravo dramo.

Zaradi prehitre vožnje je z vozilom izgubila nadzor, nato pa z veliko hitrostjo zapeljala v notranje prostore omenjene slaščičarne.

Nesreča se je zgodila ponoči, celotno dramo pa je posnela nadzorna kamera, nameščena v notranjosti slaščičarne, ki je znana po okusnih krofih. Na srečo poškodovanih ni bilo, policisti pa so voznico vozila aretirali.

Pozneje so jo obtožili vožnje pod vplivom alkohola, saj je kar dvakrat presegla dovoljeno mejo za vožnjo. Razdejanje so v slaščičarni opazili šele naslednje jutro, ko je prvi zaposleni prišel na delo.

Poglejte si nespametno vožnjo pijane voznice, ki je v ameriškem mestu Nashville poskrbela za pravo razdejanje v notranjosti slaščičarne.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Lepo se vidi, da je kura telefonirala.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot