Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamere

Iz mesta Long Beach v Kaliforniji prihaja video posnetek z nadzorne kamere, ki je sredi noči ob enem izmed krožišč posnela pravo dramo.

Pijana voznica je s polno hitrostjo trčila v otok na sredini krožišča, poletela nekaj metrov v zrak in končala v razbitinah.

Policisti so sporočili, da je voznica poletela več kot 4 metre v zrak po tem, ko je s polno hitrostjo zapeljala čez krožišče. Ob trdem pristanku je zadela še dve parkirani vozili.

Pravi čudež je, da jo je v dramatični prometni nesreči odnesla brez poškodb. Policisti so jo zaradi vožnje pod vplivom alkohola aretirali.

Celotno dramo so posnele tudi varnostne kamere za nadzor prometa ob krožišču, v posnetkih pa je moč videti grozljivo nesrečo pijane voznice.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Če se oblikovalec križišča ne bi domislil te kretenske domislice s skalami sredi ceste te nesreče ne bi bilo. Tudi Slovenija je polna takih "cvetk" in se ni čuditi, da kdo presenečen razbije svoje in še kako drugo vozilo. Ja kdo bi pa tako past pričakoval iz "čistega miru", četudi popolnoma trezen...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrtiPosnetek iz Neaplja razkriva, zakaj je v Italiji toliko smrtnih žrtevAmeriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Novinar ni mogel ostati resen: Kužka sta ga nasmejala do solz!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Španski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeTovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiRibič je ujel velikega krapa: Ko se je slikal z njim, mu je pobegnil v vodo!Jana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilSoseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Hrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Slovenec z otroci zaigral za vse mame: Tako so zapeli pesem Lojzeta Slaka!Zaradi virusa ni smel praznovati rojstnega dne: Sorodniki so ga ganili do solz!