Pijani striček cviček: Posnetek pijanega Slovenca poskrbel za smeh na spletu!

Martinovanje, ki ga praznujemo 11. novembra, se je očitno na nekaterih koncih Slovenije odvilo že prej.

Na spletu je namreč pristal video posnetek, v katerem lahko opazujemo podvig Slovenca, ki je očitno pregloboko pogledal v kozarec.

Dva dni nazaj je na Youtube omrežju pristal video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel starejši Slovenec. Po njegovih podvigih sodeč je popil preveč alkohola, s svojim dejanjem pa nasmejal mnoge gledalce.


Fri S, Youtube
Pri podvigu ga je posnel eden od sosedov, ki se je na njegov račun tudi pošteno nasmejal. Video posnetek je hudomušno naslovil z besedami "Pijani striček cviček".

Naj tudi vas video posnetek iz Slovenije nasmeje, za glavnega akterja pa upamo, da pri svojem kaskaderskem podvigu ni staknil poškodbe. Poglejte si posnetek pijanega Slovenca, ob katerem smeha ne manjka!
0
JeklenaPest
Pred 12 tedni
Posnetek odstranjen? Te pa ga je že vredi moral srati....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Tako sta si v lase skočila Zoran Janković in Zmago Jelinčič!Kamere posnele komedijo: Ne boste verjeli, kje je parkirala!Voznik na Madžarskem posnel prizor, ki jemlje sapo: Tega ne vidiš vsak dan!Papiga iz Splita poskrbela za smeh: Takšne vragolije počenja ob 6. uri zjutraj!Nastop, ki je Hrvaško dvignil na noge: 20-letni Filip zapel z angelskim glasom!Medicinska sestra šokirala z resnico o smrtonosnem virusu iz KitajskeVIDEO: Posnetek z gorenjske avtoceste: Tako se je prevrnil voznik kombija!Nov šok za Avstralijo po požarih: Prizadele so jih poplave, toča in oblaki prahu!SMEH: Privoščili so si Karla Erjavca: Prisluhni, kaj bo počel zdaj!Babica na talentu obnorela sodnike: Dokazala je, da so leta samo številka!VIDEO: Slovenec zapel kot Zdravko Čolić: Njegov nastop te bo navdušil!Nastop, ki je navdušil Slovence: Tako so zaigrali in zapeli dve svoji pesmi!2-letni deček zmagovalec španskega talenta: Njegov nastop te bo navdušil!Klemen Slakonja oponašal petje Jana Plestenjaka: Smeha ni manjkalo!Voznik tovornjaka zgrožen: To je na avtocesti počel idiot pred mano!Ott Tanak doživel grozljivo nesrečo na WRC reliju v Monte CarluVoznik tovornjaka poskrbel za šok: Zapeljal je naravnost v helikopter!Kužka so mučili in ga zapustili kot smet: Zdaj je končno našel ljubezen!Kamera v policijskem vozilu posnela šok: Trčil je v stoječ tovornjak!Vodna tromba na Ferskih otokih, posnetek ti vzame sapoSramežljiva najstnica v šovu The Voice Kids zapela pesem Lady GagaKolesarka posnela prizor, ki lomi srce: Lastniki so ob cesti odvrgli kužka!Snežni metež v Kanadi: Tako je sneg v 24 urah prekril hišo!Grozljivka iz Rusije: Pešci so se za las izognili tragičnemu koncu!Turčijo prizadel uničujoč potres, splet obkrožili grozljivi posnetki