Pijani striček cviček: Posnetek pijanega Slovenca poskrbel za smeh na spletu!

Martinovanje, ki ga praznujemo 11. novembra, se je očitno na nekaterih koncih Slovenije odvilo že prej.

Na spletu je namreč pristal video posnetek, v katerem lahko opazujemo podvig Slovenca, ki je očitno pregloboko pogledal v kozarec.

Dva dni nazaj je na Youtube omrežju pristal video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel starejši Slovenec. Po njegovih podvigih sodeč je popil preveč alkohola, s svojim dejanjem pa nasmejal mnoge gledalce.


Fri S, Youtube
Pri podvigu ga je posnel eden od sosedov, ki se je na njegov račun tudi pošteno nasmejal. Video posnetek je hudomušno naslovil z besedami "Pijani striček cviček".

Naj tudi vas video posnetek iz Slovenije nasmeje, za glavnega akterja pa upamo, da pri svojem kaskaderskem podvigu ni staknil poškodbe. Poglejte si posnetek pijanega Slovenca, ob katerem smeha ne manjka!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Posnetek odstranjen? Te pa ga je že vredi moral srati....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Jezdila je konja, nato je odprla šampanjec: Takoj je spoznala svojo napako!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!VIDEO: Miha Kordiš omenil Tita, njegovi kolegi so se začeli smejati