Pijani striček cviček: Posnetek pijanega Slovenca poskrbel za smeh na spletu!

Martinovanje, ki ga praznujemo 11. novembra, se je očitno na nekaterih koncih Slovenije odvilo že prej.

Na spletu je namreč pristal video posnetek, v katerem lahko opazujemo podvig Slovenca, ki je očitno pregloboko pogledal v kozarec.

Dva dni nazaj je na Youtube omrežju pristal video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel starejši Slovenec. Po njegovih podvigih sodeč je popil preveč alkohola, s svojim dejanjem pa nasmejal mnoge gledalce.


Fri S, Youtube
Pri podvigu ga je posnel eden od sosedov, ki se je na njegov račun tudi pošteno nasmejal. Video posnetek je hudomušno naslovil z besedami "Pijani striček cviček".

Naj tudi vas video posnetek iz Slovenije nasmeje, za glavnega akterja pa upamo, da pri svojem kaskaderskem podvigu ni staknil poškodbe. Poglejte si posnetek pijanega Slovenca, ob katerem smeha ne manjka!
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Posnetek odstranjen? Te pa ga je že vredi moral srati....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikVIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!Mama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!SMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceVdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!VIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!VIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaSredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!VIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaSivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoVIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!Iz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija