Pijani striček cviček: Posnetek pijanega Slovenca poskrbel za smeh na spletu!

Martinovanje, ki ga praznujemo 11. novembra, se je očitno na nekaterih koncih Slovenije odvilo že prej.

Na spletu je namreč pristal video posnetek, v katerem lahko opazujemo podvig Slovenca, ki je očitno pregloboko pogledal v kozarec.

Dva dni nazaj je na Youtube omrežju pristal video posnetek, v katerem je vso pozornost ukradel starejši Slovenec. Po njegovih podvigih sodeč je popil preveč alkohola, s svojim dejanjem pa nasmejal mnoge gledalce.


Fri S, Youtube
Pri podvigu ga je posnel eden od sosedov, ki se je na njegov račun tudi pošteno nasmejal. Video posnetek je hudomušno naslovil z besedami "Pijani striček cviček".

Naj tudi vas video posnetek iz Slovenije nasmeje, za glavnega akterja pa upamo, da pri svojem kaskaderskem podvigu ni staknil poškodbe. Poglejte si posnetek pijanega Slovenca, ob katerem smeha ne manjka!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Posnetek odstranjen? Te pa ga je že vredi moral srati....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorVIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!Dončiću so rekli, da mu ni potrebno obiskati revnih otrok: Poglej, kaj je storil!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!VIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Ukradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!Smešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraMotorist mu je dal lekcijo: Voznik je peljal kar po njegovem pasu!VIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: V pečici je pekla ribo, nato pa šok: To je prizor, ki ga je posnela!Čudovit posnetek iz Los Angelesa: Kris se igra in sedi brez opornice!VIDEO: Werner z novo pesmijo prevzel Slovence: Tako je zapel z Darjo Gajšek!Kužka je odnesla deroča reka: Lastnik je skočil v vodo, da bi mu rešil življenje!25-letnik na tesno vožnjo odpeljal Audija, nato je trčil v 15 vozilSin za božič do solz ganil mamo, ki je zbolela za pljučnim rakomVIDEO: Isaac Palma predstavil novo pesem "Obljubi", oboževalci so navdušeni