Pilot helikopterja navdušil z gašenjem: Tako je zajemal vodo v reki!

Mnoge spletne uporabnike je te dni navdušil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo izkušenega pilota helikopterja med gašenjem požara.

Video posnetek je pred leti nastal v Španiji, pilot pa je s svojimi izjemnimi manevri navdušil svetovno javnost.

Tako kot pri nas, se tudi širom Evrope gasilci borijo z ognjenimi zublji. Pri delu so jim v veliko pomoč gasilska letala in helikopterji, piloti slednjih pa večkrat ostanejo neopaženi. Splet je te dni obkrožil video posnetek izpred let, pri katerem lahko spremljamo izkušenega pilota gasilskega helikopterja.

Ta je med gašenjem požara v Španiji opazovalce navduševal s hitrimi manevri, s svojim početjem pa je navdušil tudi mnoge spletne uporabnike.

Poglejte si izjemno znanje španskega pilota helikopterja, ko je med gašenjem požara v Španiji navduševal s pilotiranjem helikopterja.
1
graf
Pred 2 tedni
mojster letenja !
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Kaskadersko...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Strogi sodnik Simon prekinil nastop 16-letnice, nato je navdušila v drugem poskusuMoški rešil izgubljenega pujska, ki je plaval sredi morjaMoški je na kajaku klical bele kite: Obiskali so ga in zanj zapeli pesem!Lastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Lastniki so posvojili pasjega mladička: Tako se je odzval starejši pes!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničBrezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoKako izgleda čiščenje dlake pri haskiju? Posnetek je uspešnica na spletu!Kmet s pomočjo stare gume očistil cev: Video posnetek je uspešnica na spletu!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!VIDEO: Reševalci razočarani in jezni: To je počel voznik na slovenski avtocesti!Padalcu se v zraku zapletejo vrvi: Rešil se je zadnjo sekundo!Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladičkaMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Krava je padla v bazen, reševati so jo morali gasilciNa gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaMoški na Šrilanki lokvanj spremenil v ogrlico: Posnetek ima 5 milijonov ogledov!Slovenski ansambel predstavil poletno pesem: Poslušalci so navdušeni!Posnetek, ki dokazuje, kako hitri plavalci so medvediVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloŽelva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Japonci na talentu navdušili sodnike: Takšen nastop so pripravili s pomočjo vrvi!Janez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!VIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!