Pilot med letom splezal na krilo, da bi preveril dotok goriva

Kaj storiti, če imate med poletom z letalom težave z dotokom goriva?

Če ste drzen pilot v video posnetku, potem lahko kar visoko v zraku splezate na krilo letala in ročno preverite, kaj se v resnici dogaja.

Na spletu je v preteklih dneh pristal video posnetek, pri katerem je pilot med poletom z letalom v družbi še enega pilota naletel na težave. Zaradi napake pri dotoku goriva se je odločil za drzno in noro ukrepanje - kar med letom je splezal na krilo, nato pa ročno preveril kaj se z mehanizmom za gorivo dogaja.

Poteza pilota je mnoge spletne uporabnike pustila brez besed. Gre za zares nevarno početje, ki bi se v primeru dodatnih težav lahko končalo povsem drugače, kot se je v video posnetku.

Celoten podvig je pilot posnel na kamero, nameščeno na svojem telesu. Poglejte si najbolj drznega pilota, ki je kar med poletom splezal na krilo letala in preveril, kaj se dogaja z dotokom goriva.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978