Ples medicinskih sester v ZD Celje: Takšen posnetek so pripravili!

Te dni je veliko prahu na spletu dvignil video posnetek iz ZD Celje, pri katerem je osebje cepilnega centra zaplesalo in Sloveniji poslalo pozitivno sporočilo.

Nekateri spletni uporabniki so sicer zapisali, da gre za neprimeren čas objave posnetka, saj v urgentnem centru SB Celje pred dnevi zaradi opeklin niso sprejeli 4-letnega dečka, ker ni izpolnjeval PCT pogoja.

"Ekipa Cepilnega centra ZD Celje želi v teh zahtevnih časih vsem prebivalcem občin Celje, Dobrna, Vojnik in Štore pa tudi širše poslati spodbudno sporočilo. V duhu vesele in pozitivne glasbe želijo s plesnim video posnetkom pokazati, da se iz dneva v dan trudijo in delajo z vso vnemo, dobro voljo in prijaznostjo. Kjer je volja, je tudi pot - našli so čas in energijo, ki so ju spremenili v trajen in nepozaben spomin. Ples in glasba jih držita pokonci in jih združujeta tudi v težkih trenutkih," so zapisali ob video posnetku.

Popravek članka:

V uvodu je bilo zapisano, da 4-letnega dečka zaradi opeklin niso sprejeli v ZD Celje. Omenjena trditev ne drži, saj je deček obiskal urgentni center SB Celje in ne ZD Celje. Za napako se iskreno opravičujemo!

Osebje cepilnega centra je zaplesalo ob pesmi "Iko Iko", ki jo v originalu izvaja pevec Justin Wellington. Pesem sta skupaj z njim zapela tudi člana skupine Small Jam.

Poglejte si, kakšen video posnetek s pozitivnim sporočilom so v preteklih dneh pripravili v ZD Celje.
1
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Same srčne lepotice. Poklon do tal...!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978