Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!

Hokejski klub NY Islanders iz New Yorka je na spletu objavil video posnetek, ki je takoj postal spletna senzacija.

Onkraj luže so med tekmami večkrat priča posebnim "kiss" kameram, ki med občinstvom lovijo pare. V kolikor kamera posname par, se mora ta vpričo vseh gledalcev poljubiti!

Prav to se je zgodilo med hokejsko tekmo kluba NY Islanders, fant pa se je po poljubu odločil za zelo drzno potezo. Stopil je na stopnice in padel na kolena, dekle pa je mislilo, da jo bo zaprosil za roko. A temu ni bilo tako!

Namesto, da bi svoje dekle res zaprosil za roko, si je le mirno zavezal vezalko.

Mnogi so na spletu izpostavili, da bo po tej nesramnosti za fanta najverjetneje sledilo sušno obdobje pri posteljnih aktivnostih. Poglejte si drzno potezo hokejskega navijača, ki si jo je do danes ogledalo že več kot 15 milijonov radovednežev!
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Kretenček, kaj pa je od takega iceka lahko pričakovala...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Soseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Zmago Jelinčić: "Delavec bo dobil manj denarja, kot tisti, ki je lenuh in ne dela!"Na oknu jo je obiskala lisica: Ko ji je odprla vrata, je sledil najlepši prizor!Slovenca so vprašali, kaj bi izbral: Posnetek te bo nasmejal do solz!Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!Mucka nasmejala svet: Tako se je odzvala, ko ji je lastnik zakril okno!Bedak na avtocesti zaviral pred tovornjakom, nato je dobil najboljšo lekcijoLesena hiša mlade družine v Kamniku: Notranjost vas bo prevzela!Kuža, ki je s svojo reakcijo osvojil svet: Tako se je razveselil postelje!Na avtocesti v Izraelu posneli motor brez motoristaOče je jokal od smeha: Tako se je hčerka trudila, da popravi omaro!VIDEO: Andrej Šter ga je imel dovolj: "Pejd u ku***"Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Beg pred policisti predvajali v živo: Sledila je grozljiva nesreča!Denise Dame udarila po Inji Zalta: "Prosjačiš kot romska beračica?"Luka Basi ob morju zaigral na klavir: Bo ta pesem njegova nova uspešnica?Janez Janša napisal pesem za Slovence: To je moja domovina!Novinarka poročala o virusu, ko je do nje pristopil moški: Policisti so ga aretirali!Jan Plestenjak zapel novo pesem: Poklonil jo je tistim, ki se žrtvujejo za druge!Morski pes zaplaval v kroglo, polno ribKako v Pakistanu kaznujejo tiste, ki kršijo karanteno: Skakati morajo kot žabe!Na ulici so zaigrali skladbo Beethovna: Njihov nastop ti bo naježil kožo!Učitelj je vsak dan kaznoval dečka, ker je zamudil v šolo: Resnica ga je ganila do solz!Med prenosom v živo podivjal tornado: Tako hitro se zgodi grozljivka!