Po poljubu je sledil šok za dekle: Kar je storil fant, mu ne bo oprostila!

Hokejski klub NY Islanders iz New Yorka je na spletu objavil video posnetek, ki je takoj postal spletna senzacija.

Onkraj luže so med tekmami večkrat priča posebnim "kiss" kameram, ki med občinstvom lovijo pare. V kolikor kamera posname par, se mora ta vpričo vseh gledalcev poljubiti!

Prav to se je zgodilo med hokejsko tekmo kluba NY Islanders, fant pa se je po poljubu odločil za zelo drzno potezo. Stopil je na stopnice in padel na kolena, dekle pa je mislilo, da jo bo zaprosil za roko. A temu ni bilo tako!

Namesto, da bi svoje dekle res zaprosil za roko, si je le mirno zavezal vezalko.

Mnogi so na spletu izpostavili, da bo po tej nesramnosti za fanta najverjetneje sledilo sušno obdobje pri posteljnih aktivnostih. Poglejte si drzno potezo hokejskega navijača, ki si jo je do danes ogledalo že več kot 15 milijonov radovednežev!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Kretenček, kaj pa je od takega iceka lahko pričakovala...?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
89-letni kmet je težko zlezel v traktor: Takšno rešitev mu je pripravil sin!Smetar na ameriškem idolu razjokal sodnike: Njegov glas te bo odpihnil!4-letna deklica iz Slovenije osvaja svet: Posnetek na spletu ruši rekorde!Policista na pločniku zalil z vodo: Voznik je podlo dejanje posnel na kamero!Maskota se ni znala obdržati na nogah, posnetek je doza smehaSramežljiv najstnik zapel svetovno uspešnico: Sodniki so bili ganjeni!Sodnike je odpihnil na hrvaškem talentu: Tako je zapel svetovno uspešnico!Romuni parkirali na mestu za invalide: To je lekcija, ki so jo dobili!Malček ni hotel spati brez kužkov: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!Pijana voznica z BMW-jem poletela čez krožišče, nesrečo so posnele kamereSplezal je na visoko goro: Ko se kamera odmakne, ti srce pade v hlače!Posnel je trenutek, ko je v cerkev posvetilo sonce: Prizor ti bo vzel sapo!Šok za 51-letnika na portugalskem talentu: Poglej, kaj so mu naredili sodniki!VIDEO: Luka Dončić trojko zadel s polovice: To je najboljša poteza dneva!Deček bi se v reki skoraj utopil: Življenje mu je rešil dedek!Košarkar grdo padel na glavo: Nasprotnik je od šoka zajokal!Jana Morelj ganjena ob rojstnem dnevu: Tako ji je voščila hčerka Mia!Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Napadel ga je medved: Tako ga je pregnal neustrašni Šved!Sibirski haski poskrbel za smeh na poligonu za pseOsvajal je ženske sredi Ljubljane: Poglej, kako so ga zavrnile!VIDEO: Posnetek slovenskih gasilcev z avtoceste: Tako so se jim umikali vozniki!Helena Blagne s pesmijo "Led in sol" navdušila Slovence: Bo to še ena uspešnica?Edo Murić v zadnji sekundi zadel noro trojko, komentator ni mogel verjeti3-letna deklica do solz ganila mamo, ko jo je obiskala v vojski