Po presaditvi pljuč je prvič zajela sapo: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!

Vsak izmed nas se je že soočil z izgubo najbližjih. Spomini na tragične dogodke iz preteklosti nas vedno znova opomnijo, kako minljivo je življenje.

Leta nazaj je na spletu pristal video posnetek, v katerem je pacientka po zaslugi napredka medicine dobila novo priložnost za življenje!

Jennifer je celo življenje trpela za genetsko boleznijo cistična fibroza, zaradi katere so ji morali nujno presaditi pljuča. Ko so našli ustreznega darovalca, so zdravniki opravili zahtevno operacijo, kmalu po tem pa posneli reakcijo pacientke, ko je prvič samostojno zadihala z novimi pljuči.

Izraz na njenem obrazu je povedal vse, ganljive prizore v video posnetku pa si je do danes ogledalo že 14 milijonov ljudi samo na YouTube omrežju.

Poglejte si reakcijo pacientke Jennifer, ko je po presaditvi pljuč prvič samostojno zadihala. Brez dvoma vdih, ki ga ne bo pozabila nikdar v življenju!
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Upam, da ji bodo pljuča služila še dolgo, za dihanje in za govor. Brez pljuč namreč tudi govora ni...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Medicinsko sestro ganili do solz: To so storili sosedje, ko je šla v nočno izmeno!Italijan vztrajal, da gre na kavo: Posnetek te bo nasmejal do solz!VIDEO: Slovenska voditeljica jokala kot dež: "Nihče mi tega ni povedal!"VIDEO: Grozljiv posnetek iz Zagreba med potresom, voznik za las ušel smrtiPosnetek iz Neaplja razkriva, zakaj je v Italiji toliko smrtnih žrtevAmeriški vojaki pripravili poklon za Slovenijo: Tako so zapeli "Lipa zelenela je"Novinar ni mogel ostati resen: Kužka sta ga nasmejala do solz!Kako se je leta 2020 svet ustavil: Ganljiv video posnetek za naše potomce!Nastop, ki na spletu ruši rekorde: Zapel je kot dvojček Michaela Jacksona!Rok Švab iz Modrijanov pokazal, kakšen talent ima njegov sin StašDenis Avdić in Ranko Babić poskrbela za smeh: Pred kamero sta se morala lagati!Španski policisti stopili na ulico: Njihov posnetek je senzacija na spletu!Hrvaški glasbenik zapel za 15-letnico, ki je zaradi potresa izgubila življenjeTovornjak se je za las izognil trčenju na avtocestiRibič je ujel velikega krapa: Ko se je slikal z njim, mu je pobegnil v vodo!Jana Morelj ganila Slovenijo: To je razlog, da je jokala pred kamerami!Vladimir Putin kaznoval lekarne, ki so povišale cene mask in razkužilSoseda s posnetkom nasmejala Balkan: Tako sta se zabavala med korono!Hrvaški glasbenik navdušil v gorah: Tako je zaigral pesem "Hallelujah"Posnel je izbruh vulkana na Japonskem: Posnetek ti bo vzel sapo!Denis Avdić in Damjan Murko nasmejala: Tako sta se lagala pred kamero!Psička, ki poskrbi za dobro voljo: Tako je skakala v kup listja!Tilen Artač s provokativno parodijo: "Hvala ti, hvala, Janez Janša!"Slovenec z otroci zaigral za vse mame: Tako so zapeli pesem Lojzeta Slaka!Zaradi virusa ni smel praznovati rojstnega dne: Sorodniki so ga ganili do solz!