Pobegli kakadu postal heroj za ptice! To je počel na visoki okenski polici

Te dni je splet hitro obkrožil video posnetek, ki so ga na kamere posneli v mestu Katoomba na vzhodu Avstralije.

V njem je moč videti pobeglega kakaduja, ki je s svojim prav posebnim dejanjem zagotovo postal pravi heroj za tamkajšnje ptice! Da, prav ste prebrali...

Številne visoke police so tudi v mestu Katoomba prekrite z bodicami, ki pticam onemogočajo pristanek. Mnogi lastniki stanovanj se odločajo za takšne poteze, saj so v nasprotnem primeru hitro priča umazaniji in iztrebkom, ki jih za seboj pustijo ptice.

A pobegli kakadu je tokrat imel vsega dovolj in pravico vzel v svoje roke... No, v svoj kljun!

Na eni izmed visokih polic je začel odstranjevati bodice, ki ostalim pticam tam preprečuje zadrževanje. Vsekakor verjamemo, da je bila kakadujeva poteza med ostalimi pticami dobro sprejeta, mi pa se prizorom v posnetku lahko le iz srca nasmejimo!
0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Ooooo, najbrž bolj efekten od naših jugo gradbenikov...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Gluha deklica prvič slišala glas sestrice: Njena reakcija je obkrožila svet!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Helena Blagne: Parodija je nasmejala Slovence!VIDEO: Vegani so velikanu preprečili dostop do burgerja! Poglej, kaj jim je storil...Posnetek iz Italije senzacija na spletu: To se je zgodilo, ko so podirali drevesa!VIDEO: Zmago Jelinčič udaril v svojem slogu: "Obdavčimo tujce in dajmo našim!"Damjan Murko znova udaril: Voditelj ob njegovih odgovorih jokal od smeha!VIDEO: Šok na hrvaškem talentu: Ne boste verjeli, kaj je na odru počel Rus!Lastnik je kužku rekel, da je čas za kopanje: Takoj je vedel, kaj mora storiti!VIDEO: 14-letnica šokirala hrvaške sodnike: Njen glas ti pokonci dvigne kocine!Slovenki navdušili s plesom na drogu: Hrvaškim sodnikom sta vzeli sapo!Ogromno letalo poletelo med stavbami, prizor je vsem na spletu vzel sapoHaskiju se je od veselja zmešalo: Tako se je razveselil svojega lastnika!SMEH: Miha Deželak poklical na Hrvaško, govoril je s "Kristino Mandarino"VIDEO: Slovenka v roke vzela harmoniko, nato zaigrala pesem Franca MiheličaVIDEO: Župana privezali in ga vlekli po cesti, ker je pozabil na predvolilne obljubeZasačili so jo med krajo: Ne boste verjeli, kaj vse je skrivala v krilu!SMEH: Tako je sestra prelisičila malega bratca, da je jedel zdravo hranoSMEH: Po "fačuziju" nova cvetka: To je izjavila tekmovalka v Kmetiji!Župnik iz Bohinja obiskal starejše: Prisluhni, kaj je povedala 105-letna Angela!Pes s potezo ganil svet: Tako je potolažil rešeno potepuško mucko!Fant na železnici zaigral pesem Queenov: Njegov nastop je prevzel svet!Manca Špik znova očarala Slovence: To je njena nova pesem "Serenada"Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!Kužka zgodaj zjutraj vdrla v spalnico malčka: Hotela sta jesti hrano!SMEH: 7 balkanskih načinov, kako uspavati otroke: Privoščil si je tudi Slovence!