Pogumno dekle v Utahu skočilo s pečine, vse so posneli na kamero

Moab je majhno mestece na jugu okrožja Grand County na jugovzhodu ameriške zvezne države Utah, kjer je moč doživeti številne adrenalinske aktivnosti.

Ena izmed takih je tudi skok z vrha pečine, ob katerem najbolj pogumne adrenalinske navdušence privežejo na vrv.

Svoj pogum je te dni pokazala tudi simpatična Američanka, ki se je v družbi prijateljev in mame podala na prav omenjeno turistično atrakcijo. Njen podvig so prijatelji posneli na mobilni telefon, ob posnetku pa je mnogim gledalcem na spletu zastala sapa.

Pred skokom v globino je dekle pozdravilo mater, ki je stala v njeni neposredni bližini, nato pa brez zadržkov skočila.

Ko boste videli video posnetek, ki je te dni pristal an spletu, boste pogumnemu podvigu Američanke tudi sami zaploskali. To pa je doživetje, za katerega potrebuješ goro poguma!

0
JeklenaPest
Pred 13 tedni
Pa kaj si ti ja nor...?! Jaz bi se podelal v hlače še pred temenom parabole (najnižja točka)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Župnik iz Bohinja je zaspal na mašo, njegovo sporočilo obkroža SlovenijoVIDEO: Kmetu je prekipelo! Tako je dal lekcijo protestnikom, ki so zasedli njegovo posestSMEH: Tilen Artač nasmejal s priredbo Avsenikov, privoščil si je uporabnike spletaVIDEO: Denis Avdić pokazal pevski talent, tako sta z Leo Sirk zapela pesem ShallowPrišel je k veterinarju, da bi prevzel kužka! Odziv psa te nasmeje do solz...VIDEO: Čudovit vrt iz Budanj, ki Slovencem jemlje sapo! Izgleda kot iz pravljice...VIDEO: Ste že videli, kaj Dončić počne NBA novincu? Posnetek se širi kot požar...VIDEO: Marjan Šarec "nahecal" hrvaške novinarje, odgovarjal jim je v slovenščiniVIDEO: Turista obtičala sredi Slovenije, nad pomočjo domačinov sta bila navdušenaVIDEO: Čustveno slovo voditeljice RTV! Tako je za konec zapela pred kamerami...VIDEO: Malček med festivalom ukradel vso pozornost! Njegov ples te bo očaral...Potepuška mucka z mijavkanjem prevzela svet, njeno oglašanje je prav posebnoVIDEO: Na najboljši način je prelisičil vratarja! Njegovi potezi se klanjajo...VIDEO: Župnik iz Bohinja spet obkroža Slovenijo, to je povedal o veliki nočiVIDEO: Škodo na katedrali Notre-Dame posneli iz zraka, posnetek šokiral mnogeŽenska je doma imela srnjaka! Zbežal je, po dveh letih sta se znova srečala...Žirantka na talentu doživela šok, zastal ji je dih! Pred sabo je videla duha...VIDEO: Nevesta med poroko do solz ganila ženina! Poglejte, kaj mu je podarila...SMEH: Nekdo je pohitril posnetek pristanka na Luni, prizori so nasmejali mnogeVIDEO: Bratec je prvič videl novorojeno sestrico, od sreče je zajokalVIDEO: Jan Oblak zablestel z noro dvojno obrambo, klanjajo se mu še vratarjiVIDEO: Letalo z največjim razponom kril na svetu opravilo svoj prvi poletDekleta so stopile na parket, ko so ugasnile luči! Nastop v temi je prevzel svet...VIDEO: Jean-Claude Juncker med slovesnostjo skoraj zažgal prvo damo RuandeVIDEO: Slovenka navdušila s postopkom, kako pobarvati velikonočna jajca s svilo