Policijska akcija v Španiji: Njihov posnetek je eksplodiral na spletu!

Zaradi izbruha epidemije je tudi Španija v karanteni, od tam pa prihaja prav poseben video posnetek lokalnih policistov.

Na otoku Majorka sta s sirenami v eno izmed ulic pripeljala dva policijska avtomobila, policisti pa so s svojim dejanjem v hipu obkrožili splet!

Mnogi so pričakovali, da bodo policisti kaznovali koga od prekrškarjev, ki niso upoštevali karantene, a temu ni bilo tako. Vozili sta se zaustavili, nato se je začela prav posebna policijska akcija.

Policisti so z glasbili v rokah stopili na ulice, tam pa mnoge krajane navdušili s prav simpatičnim glasbenim nastopom. Dejanje policistov je brez dvoma mnogim vlilo dodatno upanje v teh težkih časih.

Po glasbenem nastopu so si policisti prislužili aplavz domačinov, nato so se odpravili v drug predel mesta, da bi tudi tam razveselili ljudi. Brez dvoma dejanje, ki si zasluži iskreno pohvalo!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!