Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!

Splet je pred mesecem dni obkrožil ganljiv prizor, pri katerem lahko spremljamo zadnje slovo od policijskega psa.

Policist, ki je zanj skrbel, ga je moral uspavati, saj je pes izgubljal bitko proti agresivni obliki raka.

Številni policisti iz vseh koncev ameriške zvezne države Ohio so prišli do klinike, kjer so uspavali policijskega psa K9 po imenu Tommy. Mnogi so s seboj pripeljali službene pse.

Ganljivo slovo od kužka so posneli v mestu Findlay v ameriški zvezni državi Ohio - psa so uspavali na veterinarski kliniki Blanchard Valley, ob prizorih pa so številni zajokali.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - zgolj na omrežju Facebook je do danes dosegel več kot 22 milijonov ogledov, prizor pa bo brez dvoma tudi tebe zadel v čustva. Tommy, počivaj v miru.
0
JeklenaPest
Pred 3 dnevi
Le kako ne bi zajokal ob takem dogodku...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Policisti objavili posnetek fantovščine: Tako so se izkazali prvi posredovalci!Katero je glavo mesto Slovenije? Odgovor tekmovalke iz Srbije je doza smeha!Tilen Artač si je privoščil politike: Poglej parodijo, ki je nasmejala Slovenijo!Upokojenka v solzah poklicala v oddajo: Posnetek klica je ganil Slovenijo!VIDEO: V Piranu snemajo film: Takšno razdejanje so posneli na piranski Punti!VIDEO: Bepop zapeli ob 20. obletnici smrti Nejca: Zapela je tudi njegova sestra!Ulični nastop, ki je navdušil splet: Tako sta fant in dekle zapela uspešnico!Policijskega psa so morali uspavati: Takšno slovo so mu pripravili policisti!Malček je objel psa in mu zapel pesmico: Prizor ti bo ogrel srce!Psa sta v stanovanju tulila v zrak: Za dozo smeha je poskrbel 5-mesečni malček!Tilen Artač priredil slovensko Zdravljico: Ste že slišali njegovo parodijo?Moški je zapel ob osličku: Čudovit odziv živali ti bo polepšal dan!VIDEO: Branko Grims izgubil živce: Tako sta se udarila s Kordišem!Psa sta se igrala skrivalnice: Razplet bo tudi tebi polepšal dan!10-letni sin skočil v bazen: Mamo je rešil pred utopitvijo!Medved je vstopil v trgovino, pred prodajalcem je kradel sladkarijeNajboljše poteze EuroBasketa 2022: Tolikokrat so navdušili slovenski košarkarji!VIDEO: Vrhunci tekme proti Srbiji, ko je Slovenija postala evropski prvakVIDEO: Tilen Artač zapel kot Pero Lovšin: Pripravil je parodijo na RTV Slovenija!Hrček v usta skril devet korenčkov: Posnetek je uspešnica na spletu!Lastnik je hecal svojega haskija: Tako je pes poskrbel za kazen!Tragedija med letalskim mitingom: Posneli trenutek, ko je strmoglavilo letalo!Parodija iz Ljubljane, ki je nasmejala Slovenijo: Prijaviti moramo domačine!VIDEO: Velika napaka med oddajo na RTV: Poglej, kako je težave rešil voditelj!VIDEO: Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Tako je navduševala na veselicah!