Policist 79-letniku ponudil pomoč po tem, ko je vozil prehitro

Splet je te dni obkrožil video posnetek iz policijskega vozila, pri katerem lahko spremljamo policijski postopek med kontrolo prometa.

Eden izmed policistov je ustavil prehitrega voznika, nato mu je ponudil pomoč pri njegovi nevsakdanji težavi.

Policist Kevin Coates iz policijske postaje Sterling Heights Police Department v ameriški zvezni državi Michigan je na cesti ustavil 79-letnega voznika, ki je vozil prehitro.

Ta mu je kmalu pojasnil, da se mu mudi domov k bolni ženi, omenil je tudi, da ima sina s posebnimi potrebami. Policistu je še potožil, da sam ne zna namestiti nosilca za TV sprejemnik, ki ga je kupil pred kratkim.

Policist se je kar sam ponudil, da moškemu namesti omenjen nosilec za televizijo, za prehitro vožnjo pa je 79-letnik prejel le opozorilo. Še en dokaz, da se med nami najdejo hvale vredni policisti.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Halo.., to ni med nami, to je bilo nekje v Michiganu. Pri nas bi ga zaplinili...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje