Policist je stopil do otrok, ki so skakali v luži! Poglejte si, kaj je storil...

Policisti so velikokrat na slabem glasu. Mnogi vozniki jih ne marajo, ker so jih v preteklosti kaznovali, vse skupaj pa še močno poslabšajo mediji s svojimi poročanji.

Delo policista je kljub vsemu spoštovanja vredno. Ko nam v stiski priskočijo na pomoč, policiste še kako cenimo!

Na spletu so te dni policisti iz Ohia delili video posnetek, ki je v hipu postal velika uspešnica. Charmia Berwanger je na mobilni telefon namreč posnel prizor, ko so otroci uživali ob skakanju v luži, nato pa je do njih pristopil policist.

Le kakšno lekcijo je dal malčkom?

Namesto, da bi otroke po pričakovanjih okaral za njihovo početje, je še sam popustil svoje zavore in skupaj z malčki skakal po luži.

Ti so bili odziva policista vidno navdušeni, video posnetek pa je le še eno dokaz za to, da nikakor ne smemo vseh policistov metati v isti koš.

0
JeklenaPest
Pred 19 tedni
Le kaj bi bilo, če bi se ta mali zavozlal in padel v lužo...?
1
Milan Voda
Pred 19 tedni
To
Danes
Manjka
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofeVIDEO: To je prizor, ki so mu te dni sredi zime bili priča v Bosni78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Slovenci grdo nad zmagovalca Eme! Znova ste pokazali svoj obraz...VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaGluhe deklice zapele pesem Eda Sheerana, njihov nastop je sodnike ganil do solzVIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...VIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoSMEH: Žena je rodila šestega otroka! To je bila reakcija očeta med porodom...Umrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiMoški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!VIDEO: Lea Sirk po škandalu na EMI 2019: "Zdaj bi me v eni noči spljuvali..."SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekDeček je rekel, da poje kot Johnny Cash! Ko je začel peti, je obnorel občinstvo...Dron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: 14-mesečni malček, ki smuča kot profesionalecVIDEO: Luka Dončić kršil protokol NBA, da bi navdušil slovenske navijačeVIDEO: To je 10 pesmi, ki smo jih slišali na Emi 2019. Katera vam je najbolj všeč?