Policist je stopil do otrok, ki so skakali v luži! Poglejte si, kaj je storil...

Policisti so velikokrat na slabem glasu. Mnogi vozniki jih ne marajo, ker so jih v preteklosti kaznovali, vse skupaj pa še močno poslabšajo mediji s svojimi poročanji.

Delo policista je kljub vsemu spoštovanja vredno. Ko nam v stiski priskočijo na pomoč, policiste še kako cenimo!

Na spletu so te dni policisti iz Ohia delili video posnetek, ki je v hipu postal velika uspešnica. Charmia Berwanger je na mobilni telefon namreč posnel prizor, ko so otroci uživali ob skakanju v luži, nato pa je do njih pristopil policist.

Le kakšno lekcijo je dal malčkom?

Namesto, da bi otroke po pričakovanjih okaral za njihovo početje, je še sam popustil svoje zavore in skupaj z malčki skakal po luži.

Ti so bili odziva policista vidno navdušeni, video posnetek pa je le še eno dokaz za to, da nikakor ne smemo vseh policistov metati v isti koš.

0
JeklenaPest
Pred 4 dnevi
Le kaj bi bilo, če bi se ta mali zavozlal in padel v lužo...?
1
Milan Voda
Pred 7 dnevi
To
Danes
Manjka
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice