Policist je stopil do otrok, ki so skakali v luži! Poglejte si, kaj je storil...

Policisti so velikokrat na slabem glasu. Mnogi vozniki jih ne marajo, ker so jih v preteklosti kaznovali, vse skupaj pa še močno poslabšajo mediji s svojimi poročanji.

Delo policista je kljub vsemu spoštovanja vredno. Ko nam v stiski priskočijo na pomoč, policiste še kako cenimo!

Na spletu so te dni policisti iz Ohia delili video posnetek, ki je v hipu postal velika uspešnica. Charmia Berwanger je na mobilni telefon namreč posnel prizor, ko so otroci uživali ob skakanju v luži, nato pa je do njih pristopil policist.

Le kakšno lekcijo je dal malčkom?

Namesto, da bi otroke po pričakovanjih okaral za njihovo početje, je še sam popustil svoje zavore in skupaj z malčki skakal po luži.

Ti so bili odziva policista vidno navdušeni, video posnetek pa je le še eno dokaz za to, da nikakor ne smemo vseh policistov metati v isti koš.

0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Le kaj bi bilo, če bi se ta mali zavozlal in padel v lužo...?
1
Milan Voda
Pred 1 mesecem
To
Danes
Manjka
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil