Policist je v vozilu našel dekle! Kar ji je ukazal, je takoj obkrožilo svet...

Ni nam potrebno opisovati dejstva, da imajo brezdomci težko življenje. Ne le to, da so vsak dan na iskanju za hrano - poiskati morajo tudi varno mesto na prostem, da lahko prespijo do novega dne.

Ena izmed 11-letnih deklic je skupaj z mamo pristala na cesti, zaradi česar se je njeno življenje obrnilo na glavo.

Ko sta skupaj z mamo izgubili streho nad glavo, sta se preselili v avtomobil. Dejstvo, da nista več živeli v hiši, je deklico zelo potrlo.

Nekega dne je nekdo na plaži Huntington Beach v Kaliforniji poklical policiste, saj se mu je zdela družina v avtomobilu sumljiva. Ko so policisti prispeli na kraj, je bila uboga deklica povsem prestrašena, kar je opazil tudi en izmed policistov.

Ukazal ji je, naj izstopi iz avtomobila, nato sta skupaj stopila na pločnik. Tam je deklico in mnoge širom sveta policist navdušil s čudovito gesto - naučil jo je namreč skakanja po narisanih kvadratih. Takšno igro pri nas poznamo pod imenom ristanc.

Poglejte si še en dokaz, da so mnogi policisti kljub zahtevni službi na koncu še vedno ljudje s srcem in čustvi!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji