Policist je v vozilu našel dekle! Kar ji je ukazal, je takoj obkrožilo svet...

Ni nam potrebno opisovati dejstva, da imajo brezdomci težko življenje. Ne le to, da so vsak dan na iskanju za hrano - poiskati morajo tudi varno mesto na prostem, da lahko prespijo do novega dne.

Ena izmed 11-letnih deklic je skupaj z mamo pristala na cesti, zaradi česar se je njeno življenje obrnilo na glavo.

Ko sta skupaj z mamo izgubili streho nad glavo, sta se preselili v avtomobil. Dejstvo, da nista več živeli v hiši, je deklico zelo potrlo.

Nekega dne je nekdo na plaži Huntington Beach v Kaliforniji poklical policiste, saj se mu je zdela družina v avtomobilu sumljiva. Ko so policisti prispeli na kraj, je bila uboga deklica povsem prestrašena, kar je opazil tudi en izmed policistov.

Ukazal ji je, naj izstopi iz avtomobila, nato sta skupaj stopila na pločnik. Tam je deklico in mnoge širom sveta policist navdušil s čudovito gesto - naučil jo je namreč skakanja po narisanih kvadratih. Takšno igro pri nas poznamo pod imenom ristanc.

Poglejte si še en dokaz, da so mnogi policisti kljub zahtevni službi na koncu še vedno ljudje s srcem in čustvi!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal