Policist je v vozilu našel dekle! Kar ji je ukazal, je takoj obkrožilo svet...

Ni nam potrebno opisovati dejstva, da imajo brezdomci težko življenje. Ne le to, da so vsak dan na iskanju za hrano - poiskati morajo tudi varno mesto na prostem, da lahko prespijo do novega dne.

Ena izmed 11-letnih deklic je skupaj z mamo pristala na cesti, zaradi česar se je njeno življenje obrnilo na glavo.

Ko sta skupaj z mamo izgubili streho nad glavo, sta se preselili v avtomobil. Dejstvo, da nista več živeli v hiši, je deklico zelo potrlo.

Nekega dne je nekdo na plaži Huntington Beach v Kaliforniji poklical policiste, saj se mu je zdela družina v avtomobilu sumljiva. Ko so policisti prispeli na kraj, je bila uboga deklica povsem prestrašena, kar je opazil tudi en izmed policistov.

Ukazal ji je, naj izstopi iz avtomobila, nato sta skupaj stopila na pločnik. Tam je deklico in mnoge širom sveta policist navdušil s čudovito gesto - naučil jo je namreč skakanja po narisanih kvadratih. Takšno igro pri nas poznamo pod imenom ristanc.

Poglejte si še en dokaz, da so mnogi policisti kljub zahtevni službi na koncu še vedno ljudje s srcem in čustvi!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoV zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Posnetek iz Avstrije senzacija na spletu, tako so se v snegu zabavali konjiKrava je na poti v klavnico pobegnila, njena velika skrivnost je šokirala kmetaVIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahZa božič je ostala sama z otroki, njena izpoved je do solz ganila SlovenceVIDEO: Prepotentni Američan izzval Dončića, ta ga je osmešil pred celo dvoranoVIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenNaveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaVIDEO: Šok med zastojem pri Domžalah, to je na avtocesti storil voznikKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniVIDEO: Pilot helikopterja obkrožil Evropo, tako je pristal v francoskih AlpahVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svetOče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnike