Policist je v vozilu našel dekle! Kar ji je ukazal, je takoj obkrožilo svet...

Ni nam potrebno opisovati dejstva, da imajo brezdomci težko življenje. Ne le to, da so vsak dan na iskanju za hrano - poiskati morajo tudi varno mesto na prostem, da lahko prespijo do novega dne.

Ena izmed 11-letnih deklic je skupaj z mamo pristala na cesti, zaradi česar se je njeno življenje obrnilo na glavo.

Ko sta skupaj z mamo izgubili streho nad glavo, sta se preselili v avtomobil. Dejstvo, da nista več živeli v hiši, je deklico zelo potrlo.

Nekega dne je nekdo na plaži Huntington Beach v Kaliforniji poklical policiste, saj se mu je zdela družina v avtomobilu sumljiva. Ko so policisti prispeli na kraj, je bila uboga deklica povsem prestrašena, kar je opazil tudi en izmed policistov.

Ukazal ji je, naj izstopi iz avtomobila, nato sta skupaj stopila na pločnik. Tam je deklico in mnoge širom sveta policist navdušil s čudovito gesto - naučil jo je namreč skakanja po narisanih kvadratih. Takšno igro pri nas poznamo pod imenom ristanc.

Poglejte si še en dokaz, da so mnogi policisti kljub zahtevni službi na koncu še vedno ljudje s srcem in čustvi!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
SMEH: Slovenec na sup deski v Izoli s svojimi podvigi nasmejal spletVIDEO: Vozniku BMW-ja dal lekcijo s Puntom! To so posneli pri naših sosedihVIDEO: Papiga Kaja spet navdušuje Slovence: To je njen nov posnetek!VIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril, pred kamero je pokazal svoj pevski talentMaribor izgubil bitko za Ligo Prvakov, povratno tekmo slavil RosenborgVIDEO: Nenavaden prizor na hrvaški plaži, prikazala se jim je MarijaVIDEO: Bohinjski župnik obiskal Medžugorje, s posnetkom znova navdušil SlovenceVIDEO: Čudovita poročna torta zakoncev iz Slovenije, ki s podobo jemlje sapoLastnik na dvorišču postavil hiško: Poglejte si, kdo zdaj prebiva v njej!VIDEO: Voznik ostal brez besed: To je prizor, ki mu je bil priča na snegu!VIDEO: To je največji poletni hit na Balkanu! Slovenska pevka ima več kot 35 milijonov ogledovVIDEO: Babica pojedla vnukove piškote z marihuano! Poglej, kako jo je zadeloSMEH: Vozilo je ustavil na prehodu: Ne boste verjeli, kaj je storil pešec!Tovornjakar se je izognil plačilu cestnine, nato je dobil takojšnjo lekcijoVIDEO: Poljak prehiteval kar čez dvojno polno črto, nato je takoj dobil lekcijoNa pašniku je zaigral na violino, konj je z odzivom takoj obkrožil spletKakšna poteza angleškega nogometaša: Ne boste verjeli, kako je preprečil zadetekKužki obstali, kot bi bili zamrznjeni! To je posnetek, ki danes navdušuje spletVIDEO: Grozljivka med gašenjem požara, letalo bi skoraj treščilo ob tlaVIDEO: Za rojstni dan dobil BMW in ga porinil v reko: Želel si je Jaguarja!Domačinu se je prevrnil smetnjak, nato so prišli gasilci! Poglej, kaj so storiliDivji voznik dokazal, da lahko pobegne policijskemu helikopterju11-letni deček na poroki poskrbel za smeh: Tako je ogovoril ženina in nevesto!VIDEO: Poglejte, kako je po trčenju na avtocesti v sekundi zagorela Tesla 3Mongolec na odru talenta šokiral sodnike: Tako je pokazal surovo moč!