Policist je vsak dan poklical isto številko. Po 37. letih klicanja zajoče...

Mark Gilberg je svojo službo začel kot policist na policijski postaji Arizona Department v marcu leta 1981. Skoraj štiri desetletja si je kruh služil kot policist, v Arizoni pa skrbela za to, da je bilo kriminala na ulicah čimmanj.

V posnetku pred vami je Mark zaključeval svoj delovni dan, ko je še zadnjič poklical na številko, ki jo je vsakič po končani službi klical zadnjih 37 let. A tokrat na policijsko centralo ni klical le zato, da bi policistom na drugi strani sporočil, da je njegovo delo za ta dan zaključeno.

Policist se je na številko javil zadnjič.

Po dolgih letih je namreč nastopil čas za upokojitev, celoten klic pa je na kamero posnel njegov sodelavec. Ko boste videli emocije policista ob zadnjem dnevu službe, boste tudi vi spoznali, da je to delo opravljal s srcem in vso predanostjo!
1
Breda Božič
Pred 15 tedni
Bravo kapo dol
-1
Vili Brus
Pred 16 tedni
VSAKJ DAN nekdo v Sloveniji nekdo zadnjikrat naredi neko delo, ki ga je opravljal lahko destletja. In nas bi moram zanimati nek ameriški policaj?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na poroki je hotel zaplesal s svojo mamo. To je šok, ki so mu bili priča gostje!Ženska je iz avtomobila pomahala medvedu. Poglejte si, kaj je storila žival...Policist je žensko prijel za ramo. Ko se obrne, doživi največji šok dneva!VIDEO: Princ Harry in Meghan ostala brez besed! To jima je narisala najstnica...Deček je k sosedu vrgel žogo! Ne boste verjeli, kaj so posneli njegovi starši...Natakarico je prijel za rit! Poglejte si, kako se mu je maščevala...VIDEO: Ne boste verjeli, kakšnemu prizoru so bili vozniki priča v ŽeleznikihNa poroki je zapel kar ženin! Ko boste slišali njegov glas... Prava čarovnija!VIDEO: Vesna in Miha spet poskrbela za smeh, to sta povedala o fačuzijuSnemal je deblo, nato pa ostal brez besed! Poglejte si, kaj je bilo v lesu...VIDEO: Gorski kolesar obnorel svet, skočil je čez kolesarje na Tour de FranceVIDEO: Tujci očarali ves Balkan! Tako so zapeli znano hrvaško uspešnico...Tako so se odzvali Belgijci, ko se je skozi mesto sprehodila družina iz HrvaškeVIDEO: 10-letna 'čudežna' deklica šokirala sodnike! Njen glas je iz drugega sveta...SMEH: Svoja sinova je učila, kako skočiti v bazen! Poglejte si, kaj je sledilo...Potapljač je pod vodo snemal ribo, nato se je zgodilo nepričakovanoSMEH: Balkanec stavkal zaradi služb. To je bila reakcija, ko mu je ponudil delo!VIDEO: Ne boste verjeli, koliko televizij ima doma Jože iz Ljubezni po domače!Kakšno znanje pilota helikopterja! Pristal je na gori, da bi pomagali ranjenimOpazil je psa, ki se je plazil za invalidskim vozičkom. Kar je posnel, obkroža svet...Slovenka z videospotom dviguje pritisk! Ste že slišali njeno novo pesem?Fantek z Downovim sindromom prvi sreča bratca. Poglejte si njegovo reakcijo...Tri deklice so se postavile v vrsto. Ko se obrnejo, nihče ne more zadržati smeha!VIDEO: Oblak zablestel na treningu! Gol je zabil s škarijcami v slogu Ronalda...Starša sta sinu v roke dala pismo. Ko ga je prebral, so mu obraz oblile solze...