Policist je vsak dan poklical isto številko. Po 37. letih klicanja zajoče...

Mark Gilberg je svojo službo začel kot policist na policijski postaji Arizona Department v marcu leta 1981. Skoraj štiri desetletja si je kruh služil kot policist, v Arizoni pa skrbela za to, da je bilo kriminala na ulicah čimmanj.

V posnetku pred vami je Mark zaključeval svoj delovni dan, ko je še zadnjič poklical na številko, ki jo je vsakič po končani službi klical zadnjih 37 let. A tokrat na policijsko centralo ni klical le zato, da bi policistom na drugi strani sporočil, da je njegovo delo za ta dan zaključeno.

Policist se je na številko javil zadnjič.

Po dolgih letih je namreč nastopil čas za upokojitev, celoten klic pa je na kamero posnel njegov sodelavec. Ko boste videli emocije policista ob zadnjem dnevu službe, boste tudi vi spoznali, da je to delo opravljal s srcem in vso predanostjo!
1
Breda Božič
Pred 28 tedni
Bravo kapo dol
-1
Vili Brus
Pred 28 tedni
VSAKJ DAN nekdo v Sloveniji nekdo zadnjikrat naredi neko delo, ki ga je opravljal lahko destletja. In nas bi moram zanimati nek ameriški policaj?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Je to Slovenija? To je šok, ki so ga doživeli gasilci iz Ajdovščine...VIDEO: Prizor z Nizozemske obkroža svet! Tako s traktorji prevažajo bale sena...SMEH: To je reakcija Slovenca, ko je pihnil v drvo! Ni mogel verjeti, da deluje...VIDEO: Denis, Miha in Anja obiskali mamico Jano Morelj, tako izgleda po poroduVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...Sršen je pred kamero napadel miško, ob posnetku ti zastane dihVIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikDojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...VIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...VIDEO: Slovenca navdušila z igranjem kitare in violine, posnetek je prava poezijaMoški iz Indije svet navdušil s parkiranjem! Tako izgleda njegova garaža...VIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!VIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbNa nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Je to najbolj grozljiva prometna nesreča? Vozniki so se znašli v peklu...Fanta s cerebralno paralizo Nike ganil do solz, po maratonu je padel na kolenaVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem Metallice