Policist je vsak dan poklical isto številko. Po 37. letih klicanja zajoče...

Mark Gilberg je svojo službo začel kot policist na policijski postaji Arizona Department v marcu leta 1981. Skoraj štiri desetletja si je kruh služil kot policist, v Arizoni pa skrbela za to, da je bilo kriminala na ulicah čimmanj.

V posnetku pred vami je Mark zaključeval svoj delovni dan, ko je še zadnjič poklical na številko, ki jo je vsakič po končani službi klical zadnjih 37 let. A tokrat na policijsko centralo ni klical le zato, da bi policistom na drugi strani sporočil, da je njegovo delo za ta dan zaključeno.

Policist se je na številko javil zadnjič.

Po dolgih letih je namreč nastopil čas za upokojitev, celoten klic pa je na kamero posnel njegov sodelavec. Ko boste videli emocije policista ob zadnjem dnevu službe, boste tudi vi spoznali, da je to delo opravljal s srcem in vso predanostjo!
1
Breda Božič
Pred 1 mesecem
Bravo kapo dol
-1
Vili Brus
Pred 1 mesecem
VSAKJ DAN nekdo v Sloveniji nekdo zadnjikrat naredi neko delo, ki ga je opravljal lahko destletja. In nas bi moram zanimati nek ameriški policaj?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Švedski fotograf obiskal Slovenijo, njegov posnetek ti vzame sapoVIDEO: Poroka, o kateri govori vsa Slovenija! Nevesta je ženina ganila do solz...V zlatarni je hotela prodati prstan. Kar je storil prodajalec, jo je ganilo do solz!VIDEO: Avstrijci ob snegu niso pozabili na živali! To je prizor, ki jemlje sapoVIDEO: Ne boste verjeli, kako je nesrečo zakuhal voznik pri MedvodahOče zaradi bolezni ni več prepoznal družine, sinova ideja je vse spremenilaVIDEO: To je prizor s snegom iz sosednje Avstrije, ki danes obkroža EvropoDeklica zapela 80 let staro pesem. Ko je odprla usta, so se sodniki takoj obrnili!VIDEO: Na kamero posneli izjemen prizor, tako se je v Švici sprožil snežni plazVIDEO: Med nastopom Modrijanov možje s trebuhi do solz nasmejali SlovenceVIDEO: To je izjemen posnetek, ki ga je za Luko Dončića pripravil Real MadridVIDEO: Moški brez razloga brcnil psa, nato je takoj dobil božjo kazenPsa sta na polju zaslišala kmeta. Kar so posneli na kamero, te nasmeje do solz!VIDEO: Legendarni Dirk Nowitzki navijače Luke Dončića nagovoril v slovenščiniOče je pitbullu pustil spati s hčerko. Kar so posnele kamere, obkroža svet!Naveličana je bila svojih tankih las, po preobrazbi je bila druga osebaVIDEO: Tako bo jutri Slovenijo zajelo sneženje, največ snega bo v jutranjih urahKazahstanski pevec šokiral svet s svojim glasom, njegovo petje ti vzame sapoVIDEO: Ne boste verjeli, koliko snega je Avstrijcu ostalo na avtomobiluRekel jim je, naj ne parkirajo pred stavbo. Ker niso poslušali, je sledila lekcija!ŠOK: Sredi gozda naleteli na privezanega kužka, življenje so mu rešili kolesarjiVIDEO: Vili Resnik se vrača v glasbo, to je njegova nova pesem "Diham zate"Na ulici so posneli dedka s kužkom, s svojo predanostjo sta obkrožila svet4-letna deklica na oder talentov stopila s psom, nastop je prevzel sodnikeKdaj ste bili nazadnje srečni? To je posnetek, ki je svetu dal misliti...