Policist je vsak dan poklical isto številko. Po 37. letih klicanja zajoče...

Mark Gilberg je svojo službo začel kot policist na policijski postaji Arizona Department v marcu leta 1981. Skoraj štiri desetletja si je kruh služil kot policist, v Arizoni pa skrbela za to, da je bilo kriminala na ulicah čimmanj.

V posnetku pred vami je Mark zaključeval svoj delovni dan, ko je še zadnjič poklical na številko, ki jo je vsakič po končani službi klical zadnjih 37 let. A tokrat na policijsko centralo ni klical le zato, da bi policistom na drugi strani sporočil, da je njegovo delo za ta dan zaključeno.

Policist se je na številko javil zadnjič.

Po dolgih letih je namreč nastopil čas za upokojitev, celoten klic pa je na kamero posnel njegov sodelavec. Ko boste videli emocije policista ob zadnjem dnevu službe, boste tudi vi spoznali, da je to delo opravljal s srcem in vso predanostjo!
1
Breda Božič
Pred 3 tedni
Bravo kapo dol
-1
Vili Brus
Pred 3 tedni
VSAKJ DAN nekdo v Sloveniji nekdo zadnjikrat naredi neko delo, ki ga je opravljal lahko destletja. In nas bi moram zanimati nek ameriški policaj?
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Denis Avdić uničil Korošico, v studiu se je skoraj zjokalaVIDEO: Denise Dame zakuhala škandal, tako je ponorela v Cankarjevem domuUstavil se je ob vroči novinarki. Ne boste verjeli, kaj ji je storil!Kaj se v resnici skriva pod značko Škode na pokrovu motorja?To je pri nas dedek storil svoji vnukinji! Posnetek je šokiral Slovenijo...SMEH: Pici in Pero nasmejala Slovence. Tako se žensk loti Pero!Poljak je skozi okno metal smeti. Poglejte si, kakšno lekcijo mu je dal voznik!Ribič je v morskega psa zaril nož! Ne boste verjeli, kaj se je zgodilo zatem...VIDEO: To je prizor s slovenske avtoceste, ki je danes zgrozil voznikeVIDEO: 13-letnik na nogometni tekmi pokazal, kaj pomeni fair play!VIDEO: Našli so psičko Mišo, ki jo je iskala vsa Slovenija!VIDEO: Voznik Golfa z vožnjo šokiral Slovence, tako je vozil pri DomžalahHotel je mimo tovornjakov, nato pa hladen tuš! Poglejte si, kaj so mu naredili...NORO: Potapljač je plaval v morju. Ko se potopi, ti ob prizoru zastane dih!GANLJIVO: Zvonik na nizozemski cerkvi po smrti Aviciija igral njegove pesmiVIDEO: Bo Slovenija izginila? To je posnetek svetnika, ki obkroža državo!Duhovnik na talentu razjokal občinstvo, sodnikom je pokonci dvignil kocineTo je najbolj preprosta past za miši. Oglejte si, kaj morate storiti!VIDEO: Tako je Dončić osmešil najboljšega blokerja v španski ligiNa polju je zagledal na tisoče nepremičnih ljudi. Stopil je bližje, nato pa šok!Konj je deklico vrgel v lužo, nato je pokazal razlog za svoje dejanjeIz reaktivca je snemal pristanek na letalonosilki. Bi se peljali z njim?Se tudi vam ponoči polni prenosnik? Ta posnetek vam bo dal misliti!80-letnik se je sprehaja s 25-letno punco. Poglejte si reakcije mimoidočih!VIDEO: Mladi mož senzacija med najstniki, tako je zasenčil Pahorja